INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un român în Israel! Unul dintre cei mai promițători tineri jucători români s-a transferat

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 17:24

Atacantul celor de la Universitatea Cluj, Vlad Morar (21 de ani), a ajuns azi la un acord cu formația din Israel Beitar Ierusalim.

Cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.com, Morar a semnat un contract pe doi ani cu opțiune de prelungire cu formația din capitala Israelului.

În sezonul trecut Beitar, la care a jucat și Liviu Antal, a terminat pe locul 4, iar în acest an va juca în cupele europene. Morar este descris de cei de la Beitar drept "unul dintre cei mai talentați tineri jucători din România".

În cele 37 de meciuri în Liga 1, Vlad Morar a strîns 9 goluri, oferind și două pase decisive. Acesta a evoluat în România doar pentru Petrolul și Universitatea Cluj.

Antal nu mai vine

Liviu Antal a evoluat și el anul trecut la Beitar, sub formă de împrumut, și, chiar dacă israelienii îl mai doreau pentru încă un an, șansele ca acesta să revină sînt aproape nule.

Echipa de care aparține, Genclerbirligi, nu mai dorește să-l lase în Israel pe Antal, a cărui situație este încă incertă.

Pablo De Lucas mai e pe listă

Fostul mijlocaș al celor de la Petrolul s-a mai aflat pe lista lui Beitar, însă nu a ajuns la un acord.

Acesta a preferat să se ducă în Rusia, pentru a negocia cu Ufa. N-a ajuns însă la o înțelegere și a intrat din nou în atenția lui Beitar.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  01 Iulie 2015, 18:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează