INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ioan Andone și-a găsit echipă! Va antrena o fostă adversară a Stelei din preliminariile Ligii

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2015 00:22

Aflat pe lista lui Valerii Moraru la Rapid, Ioan Andone nu s-a arătat foarte interesat de oferta patronului giuleștenilor și a ales una din Kazakhstan. 

Tehnicianul de 55 de ani o va pregăti pe Aktobe, fosta adversară a Stelei din preliminariile Champions League de anul trecut și formație la care evoluează Ciprian Deac.

Românul s-a înțeles în această seară cu șefii clubului și va semna mîine contractul. 

Ioan Andone a antrenat în sezonul trecut pe Apollon Limassol, formație la care a fost la un pas de titlu, însă a fost demis cînd mai erau doar 6 etape pînă la finalul sezonului, deși era pe primul loc, cu două puncte peste APOEL. 

Aktobe l-a demis pe Vladimir Gazzayev după ce a fost eliminată în primul tur din Europa League de către Kalju. Echipa este pe primul loc în campionat după 20 de etape, cu 41 de puncte, cu unul peste Kairat și 4 peste Astana. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
max9
max9  •  17 Iulie 2015, 08:44

trebuia mentionat ratoi

jalabert
jalabert  •  17 Iulie 2015, 08:31

kazahii nu prea sunt interesati de fotbal. sporturile cu popularitate in kazahstan sunt hocheiul si ciclismul unde se investesc sume uriase.

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  17 Iulie 2015, 08:23

Ce tare. Trebuia sa legati articolul de Steaua.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează