INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV La "națională” a primit șanse puține, dar a fost acceptat de Espanyol Barcelona

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 17:22

Încă un tânăr de viitor a semnat cu o echipă importantă din fotbalul occidental. Alexandru Despa, 15 ani și 9 luni, s-a antrenat câteva zile cu cei de la Espanyol Barcelona, iar catalanii și-au dat acordul pentru a semna cu puștiul format de ACS Juniorul București.

Lucru ce se va întâmpla în primăvară, când fotbalistul va face 16 ani. Din vară, Despa va fi fotbalistul celor de la Espanol vreme de 5 ani.

Tânărul mijlocaș a jucat la selecționata Under 16, cu toate că nu i s-au acordat foarte multe șanse de a se afirma, iar Gheorghe Hagi a vrut să-l aducă ulterior la Viitorul Constanța.

Dar Despa a fost acceptat la antrenamentele echipei de tineret a catalanilor și va îmbrăca din sezonul viitor tricoul lui Espanyol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează