INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Liviu Antal pleacă de la Genclerbirligi! Mîine va face vizita medicală şi va semna pe 6 luni cu opţiune de prelungire

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 10:35

Liviu Antal a ajuns în vară gratis la Genclerbirligi după ce FC Vaslui a fost retrogradată şi toţi jucătorii au plecat liberi de contract. 

Cotat la 2,5 milioane de euro, mijlocaşul ofensiv de 25 de ani nu s-a acomodat în Turcia şi după 14 meciuri în care a punctat de 4 ori pleacă la Beitar Ierusalim.

Fostul internaţional român va semna un contract pe 6 luni cu prelungire pe încă un sezon. Jucătorul va sosi mîine în Israel pentru a efectua vizita medicală. Marţi este ultima zi de mercato în Israel.

Beitar Ierusalim este una dintre cele mai importante echipe din Israel, fiind recunoscută şi datorită suporterilor foarte fanatici pe care îi are. Antal va deveni al 4-lea jucător care joacă în Israel după Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Cristi Sîrghi şi Gabi Giurgiu (ambii la Maccabi Netanya).

În prezent, Beitar ocupă locul 8 în clasament, cu 23 de puncte, fiind la un punct  de Hapoel Raanana şi Ashdod. Echipa din capitala Israelului a fost depunctată cu un punct în urmă cu cîteva zile din cauza unor incidente pe care fanii le-au creat la înfrîngerea cu Maccabi Netanya, scor 0-2.

Tot în această iarnă Beitar l-a mai dorit şi pe Ciprian Deac.Discuţiile au fost foarte avansate, însă în cele din urmă mijlocaşul lui CFR a refuzat oferta. Se pare că un cuvînt important l-a avut şi soţia sa, care nu a dorit să plece atît de departe de România.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lung67
lung67  •  01 Februarie 2015, 17:28

a sarit din lac in put..............

gabonne1982
gabonne1982  •  01 Februarie 2015, 12:58

daca a punctat de patru ori in 14 meciuri,n-a avut o evolutie chiar dezamagitoare.Cine stie,poate ca si partea financiara l-a convins sa plece din Turcia,nu neaparat ca nu s-a adaptat

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Februarie 2015, 11:13

...mai fine scrieti de fotbalul evreu ...decat de fotbalul arab ...e mai bun ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează