INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Liviu Ciobotariu s-a înțeles cu noua echipă » În urmă cu puțin timp a semnat contractul

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2017 13:21

Fără echipă de mai bine de un an, tehnicianul Liviu Ciobotariu (46 de ani) va reveni în antrenorat începând cu 2018. Fostul tehnician al lui Dinamo a semnat cu Al Taee, formație din liga secundă din Arabia Saudită. 

Al Taee se află pe locul trei în liga secundă din Arabia Saudită și are ca obiectiv promovarea în prima ligă. 

"Ne-am înțeles, contractul este până la sfârșitul sezonului. Dacă vom promova, pentru că acesta este obiectivul echipei, voi prelungi pe încă un an.

Aștept biletele de avion, plec în Arabia Saudită să iau pulsul echipei. După aceea, voi vedea dacă voi mai lua români alături de mine", a declarat Cioborariu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

În Arabia Saudită se mai află alți doi tehnicieni români: Ciprian Panait, la Al Raed, ultima din prima ligă, dar și Eusebiu Tudor, cel care se află pe banca divizionarei secunde Al Shaolah, locul 6. 

Liviu Ciobotariu, 46 de ani, a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș  și Al-Faisaly (Arabia Saudită).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  28 Decembrie 2017, 16:22

dupa ce a plecat de la caini, ciubotariu a antrenat pe iasi, vaslui, tg mures si al-faisaly....gesepistii ne anunta...ciubotariu, fostul antrenor a lui dinamo..hahahaha, de ce, da bine ? :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Decembrie 2017, 14:50

Succes! Decat Miriuta, zic eu, era mai bine sa fi venit Ciobotariu la noi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează