INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

EXCLUSIV Marcel Răducanu face o analiză SEVERĂ: „Ianis Hagi n-are tot ce-i trebuie ca să reușească. Mă gândeam că se va impune, dar a eșuat”

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 07:24

Ianis Hagi (21 de ani) a avut parte de câteva meciuri reușite pentru Glasgow Rangers, echipa care l-a împrumutat de la Genk în această iarnă. Totuși, nu toată lumea din fotbalul românesc e de părere că fiul lui Hagi e pregătit să facă pasul la o echipă de top din Europa. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Marcel Răducanu, legenda Stelei și a Borussiei Dortmund, a analizat evoluțiile lui Ianis Hagi, concluzionând: „N-are tot ce-i trebuie ca să reușească”

„Jucătorii tineri n-au toate calitățile necesare. Nu-i de ajuns să fii talentat. Trebuie să muncești și mai mult, să ai un psihic bun și o foame mare de succes. Ceea ce nouă ne cam lipsește. 

Mă uitam la Ianis Hagi. Jucător de ambele picioare, talentat. Vara trecută, ziceam că în Belgia sau Olanda va reuși să se impună, însă la Genk a eșuat. N-are tot ce-i trebuie ca să reușească. Atunci când a venit Hannes Wolf antrenor mi-am spus că Ianis are noroc. Eu îl știu pe Wolf, a antrenat la școala mea și îi plac jucătorii ca el. Dar n-a reușit nici cu neamțul pe bancă. Bine măcar că acum joacă la Rangers. 

Am citit că ar fi interesată și Borussia Dortmund de Ianis Hagi. Dar pe aici, pe la Dortmund, nu știe nimeni nimic. Nu-mi dau seama cine are interesul să arunce zvonurile astea pe piață, mai rău îi fac”, a declarat Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ianis Hagi e împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până la finalul acestui sezon. De când a ajuns în Scoția, Ianis a reușit 3 goluri și două pase decisive în 9 partide, devenind rapid unul dintre favoriții fanilor „protestanților”. 

CV MARCEL RĂDUCANU 

  • Data nașterii: 21 octombrie 1954 (65 ani) 
  • Locul nașterii: București 
  • Post: mijlocaș ofensiv 
  • Echipe: Steaua București (1972-1981), Borussia Dortmund (1982-1988), FC Zurich (1988-1990) 
  • Trofee: campion al României (1976, 1978), Cupa României (1976, 1979) - toate cu Steaua

VIDEO // Explicație pentru transformarea lui Ianis de la Rangers: „E vorba de dopaj psihologic”

Vezi și: 

Ianis Hagi a fost titular în Rangers - Hamilton 0-1 » Trei ocazii mari pentru fotbalistul român: „Cred că Hagi se întreabă în ce s-a băgat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  05 Martie 2020, 14:53

De acord maestre Marcel Raducanu, cu vorbe preluate trunchiat de Aurelian Botezatu, dar de ce nu ajuți băiatul și nu-i spui că mai trebuie să facă asta și asta și asta, iar aia și ailaltă să le facă așa și așa... Altfel, este doar bârfă toxică...

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  05 Martie 2020, 11:45

Asta vedem toți ca nu are valoare. Rangers nu îl va transfera, iar Genk îl va împrumuta la.. tăticuțu. Timp in care naționala va pierde calificare după calificare.. ca vom juca in 10 meci de meci. Radoi va fi obligat sa îl bage cu Islanda, ca 17 articole pe zi sunt despre el și l-ar răstigni mafia dacă nu se califica.

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 11:26
Postat de Koss Tyn pe 05 Martie 2020, 10:50

marcel raducanu a fost un jucător submediocru. a bifat si el cat a jucat la steaua afara a fot un anonim. ca stil de joc se apropia de mihai majaru dar cu doua clase sub acesta. ce face hagi e problema lui

nepoate atat iti spun si tie si altor habarnici,urmareste meciul cu ungaria sau cu norvegia din 1981 cand zorro a fost introdus pe final de meci,de habarnicul de tinel stanescu...urmareste cum la prima atingere de minge(repusa din aut,la 30m de poarta noastra) dribleaza 5-6 jucatori,ajungand la 4 m de poarta si cum se arunca aia la sacrificiu,ca la hochei in disperare de neputinta ! cred ca adversarii si-au facut cruce cum de acel geniu nu a jucat din primul minut,dar nea tinel spunea tutulor:nu-l bag pe marcel,ca trage echipa dupa el in atac si noi trebuie sa stam pe linia portii ! URMARESTE SI STEAUA -YOUNG BOYS BERNA 6-0 CUM A PRIMIT CARTONAS GALBEN PT CA A DRIBLAT TOTI JUCATORII ADVERSI,INCLUSIV PORTARUL,A PUS MINGEA PE LINIA PORTII,DAR NU A VRUT SA MARCHEZE SI SA INTORS CU MINGEA SPRE PROPRIA POARTA ! de dinamo-steaua 1-4 din cupa romaniei nu-t mai zic,pt ca nu cred ca s-a televizat ! esti mic amice,mic de tot ,invizibil !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează