INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Șumudică, rugat să intermedieze o afacere inedită: „M-a sunat un prieten să-i fac legătura”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 15:37

Marius Șumudică, antrenorul turcilor de la Gaziantep, fusese ofertat pentru a aduce... fistic în România. Între timp, s-a întors la București, în plină pandemie de coronavirus la nivel mondial.

Tehnicianul de 49 de ani a lăsat Turcia de-o parte, după ce campionatul a fost suspendat, iar jucătorilor le-a fost recomandat să stea în case și să nu mai iasă pe stradă.

Afaceri la Gaziantep cu fistic!

Înainte de a revenit acasă, Șumudică a avut primit câteva telefoane inedite din partea cunoștințelor din România, care voiau să facă afaceri cu fistic din Gaziantep.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Marius Șumudică, în studioul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu", difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00.

"M-a sunat un prieten care voia să aducă fistic de la Gaziantep. Mă sunase să-i fac o legătură și să pun pe cineva să-i traducă. Cel mai bun fistic e acolo, la Gaziantep. Și cea mai bună baclava. E considerat orașul cu cea mai bună bucătărie. Gătesc extraordinar și cu cea mai bună mâncare din Turcia", a spus Șumudică.

"Anul trecut aveam 2 milioane de dolari pe an la Al Shabab și-am venit în Turcia să câștig 600.000. Hai, ca să-ți zic cifrele. N-am rămas acolo pentru că am vrut un campionat puternic, unde se mănâncă fotbal pe pâine. Unde am jucători de milioane de euro și unde te simți antrenor"
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

„Magazine specializate care vând doar fistic"

Orașul Gaziantep se află în Anatolia de sud-est și este cunoscut în întreaga lume ca fiind patria baclavalelor și a fisticului. Iar conform mai multor relatări de călătorie ale românilor la Gaziantep chiar se confirmă acest aspect: "Sunt multe magazine specializate care vând doar fistic și produse din fistic. Sunt multe rețete cu fistic și oamenii consumă foarte mult fistic".

Conform siteului lizleosilumea.com, Turcia produce anual aproximativ 80.000 de tone din aproximativ 40 milioane de copaci de fistic. Iar fisticul din Gaziantep este renumit pentru calitate și gust. În regiunea Gaziantep, fisticul a schimbat radical gastronomia, fiind recunoscută pentru cele mai bune rețete de baclava.

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV / VIDEO. Mărturie dură a unui internațional român: „Părinții mei aveau darul beției. Mi-au marcat copilăria. Se trezeau noaptea și se băteau. Nu avem geamuri la casă, le spărgeau la beție”

EXCLUSIV Adio CSM București, Steaua sau Rapid? Cluburile susținute de stat ar putea rămâne fără finanțări după pandemie. Analiză GSP

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
120962699544853
Constantin Dimulescu  •  07 Aprilie 2020, 16:23

O fi,Sumi,totusi este foarte urat ce ai facut!Nu faptul ca ai sfidat clubul,ci faptul ca ti-ai abandonat jucatorii,care aveau incredere in tine.Comandantul paraseste intotdeauna ultimul corabia!Daca te-ai intoarce,crezi ca ar mai putea avea incredere in tine?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează