INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

EXCLUSIV Mesajul lui Mutu pentru Ionuț Radu, care e acum antrenat de tehnicianul favorit al "Briliantului": "E un norocos"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 10:20

Ionuț Radu (21 de ani), portarul cu evoluții fantastice de la naționala de tineret, e antrenat de câteva zile la Genoa chiar de Cesare Prandelli, tehnicianul de suflet al lui Adi Mutu. "Briliantul" a vorbit despre acest subiect într-un interviu exclusiv pentru GSP.ro.

"Ionuț e un norocos. Are parte de un mare antrenor, care știe cum să-și mobilizeze jucătorii și are tact atunci când vine vorba de fotbaliștii străini, îi ajută să se adapteze și poate să scoată maximum din ei, așa cum a făcut-o și cu mine.

Sfatul pentru Radu, românul nostru, e să nu-i iasă din cuvânt și să-l respecte pentru că astfel o să aibă mari satisfacții. Cesare e mai mult decât un antrenor, e un camarad mai mare, de la care oricine are de învățat", a mărturisit Adrian. 

5.000.000 €e cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.de

Citește și: 

INTERVIU EXCLUSIV Adrian Mutu despre situația de la Dinamo: "Pentru play-off e târziu! Dacă nu ești «artist», măcar să fii «câine» pe teren"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează