INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Pe cine a sunat Gabi Tamaș imediat cum a ieșit de la Poliție » Ce se va întâmpla cu fundașul român + Mesajul fanilor

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 19:21

Gabi Tamaș, fundașul de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, a fost eliberat astăzi din arestul poliției, după ce a fost închis timp de 7 zile pentru că a fost prins beat la volan, conducând cu o viteză de 205 km/h.

  • Tamaș rămâne sub arest la domiciliu, cu interdicția de a părăsi Israelul. Avocații se străduiesc să-l readucă la antrenamentele lui Hapoel Haifa cât mai curând.

Gestul fundașului român nu va fi trecut complet cu vederea de Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa. Milionarul stabilit în Statele Unite ale Americii va face o vizită în Israel zilele viitoare, cerând o întrevedere cu Tamaș. În ciuda zvonurilor apărute după incident, Gabriel Tamaș va fi în continuare un om de bază pentru Hapoel.

Hapoel HAIFA, egal la debutul în play-out

Hapoel Haifa a debutat în play-out contra lui Hapoel Tel-Aviv. Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. Tamaș a lipsit, dar le-a transmis colegilor un mesaj. Imediat după ieșirea din custodia poliției, fundașul român a pus mâna pe telefon și le-a urat colegilor succes și să joace și pentru el. 

Fanii lui Hapoel și-au demonstrat încă o dată atașamentul față de Gabi Tamaș, urmând să afișeze un mesaj imens de susținere în peluză: „Bine ai revenit acasă!”.

Cu o oră înaintea meciului, zeci de suporteri având în dotarea steaguri și fulare l-au vizitat pe Tamaș, chiar înainte de a porni spre arena Sammy Ofer, unde va avea loc partida cu Hapoel Tel-Aviv.

Vezi și: 

EXCLUSIV Prima reacție a lui Tamaș: „Mulțumesc gardienilor care nu m-au lăsat să intru în depresie” » Ce a făcut imediat după ce a fost eliberat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  02 Aprilie 2019, 10:24

E frumos ca nevasta e langa el. I-as sugera sa-l 'taie' de la portie ori de cate ori bea ca un ***. Poate asa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  02 Aprilie 2019, 06:05
Postat de Vasile Nastase pe 02 Aprilie 2019, 00:32

e un nesimtit daca o tine asa la 40 de ani va fi pe strada au fost alti cu bani mult mai multi decit el pacat ,nare nimic in cap bostanu e gol vere nare mindrie rusine nimic e deaja om al strazi

Dependenta de alcool e una din cele mai puternice. E greu sa mai scape. Chiar daca se lasa e in pericol sa se reapuce pentru tot restul vietii. Mai ales cu "hai bai bea un pahar" cum se face pe la noi.

984805794964214
Vasile Nastase  •  02 Aprilie 2019, 00:32

e un nesimtit daca o tine asa la 40 de ani va fi pe strada au fost alti cu bani mult mai multi decit el pacat ,nare nimic in cap bostanu e gol vere nare mindrie rusine nimic e deaja om al strazi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close