INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, bătut în vestiar: „Eram spion, dar m-au prins doi și mi-au dat la pumni... ”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 12:43 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 13:10

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, câștigător al Ligii Campionilor Asiei, al campionatului Arabiei Saudite și primul antrenor care a reușit eventul în Grecia cu PAOK Salonic, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Acesta a vorbit despre relația cu tatăl său, influența lui Mircea Lucescu asupra carierei sale și a făcut dezvăluiri în exclusivitate.

„Tata m-a dus la tenis, nu la fotbal!”

Întrebat de avantajele și dezavantajele pe care le-a avut în carieră fiind fiul lui Mircea Lucescu, Răzvan a zâmbit: "Am avut avantaje, dar și dezavantaje. Avantaje că fac ce-și dorește fiecare om în viață, să facă ce iubește. Pasiunea asta mi-a fost transmisă, vrând-nevrând. Poate nevrând, că prima dată m-a dus la tenis. Nu știu dacă puteam să am o altă carieră, ca fotbalist. Îmi spunea că-mi va fi foarte greu când o să fiu la juniori și după aceea pentru că mă vor urmări cu ochi critici comparându-mă cu el, după o carieră întreagă, și că asta mi-ar dăuna. Și-atunci mi-a intrat în cap ideea să fiu portar".

„Toată lumea mi-a contestat chiar și iubitele”

Lucescu jr. a continuat discuția cu realizatorul Ovidiu Ioanițoaia: "Am învățat de la tata ce înseamnă riguriozitatea muncii. Cum își pregătea antrenamentele, meciurile. Era maniac! Am participat la multe discuții chiar și cu prietenii lui. M-a introdus de la început, de mic, în atmosfera de echipă și am învățat foarte multe. Pentru mine, vestiarul a fost și e ceva important. Am crescut acolo, e a doua mea casă! Am intrat în el de la 3 ani. Marele dezavantaj a fost că toată lumea mi-a contestat și școala, și iubitele că-s cu mine din interes. Și prietenii la fel. Undeva lasă urme. Când m-am apucat antrenorat se spunea că primesc telefoane, scheme de la tata...".

„Eram spion la Hunedoara”

Răzvan a povestit în cadrul emisiunii și un episod inedit, din anii copilăriei: "Atunci am fost mascota băieților, dar și spionul tatălui meu. Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu berea... M-am dus acasă și i-am zis lui tata: «Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 și beau bere». Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei și m-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni.... Că i-am trădat. Ha, ha, ha!".

CITEȘTE ȘI:

Khabib Nurmagomedov, mesaj groaznic împotriva președintelui Franței, Emmanuel Macron: „Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal și a celor care-l ascultă”

Un fotbalist din Liga 1 îl critică pe Cristian Tudor Popescu, după atacul jurnalistului la adresa Patriarhului Daniel: „Nu e ușor să trăiești cu atâta venin, furie și ură în tine. Și eu sunt vită creștină!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
10208964886713380
Ioan Piso  •  03 Noiembrie 2020, 16:54

Nu mai stiti cum sa loviti in Trump in ziua alegerilor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  03 Noiembrie 2020, 00:26

Razvanele, vorba lui Dinu: cum sa le spui jucatorilor cum sa suteze daca tu cand dai in minge faci buba la picior.

112651963934596
Neagu Mihai  •  02 Noiembrie 2020, 15:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează