INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV Răzvan Marin a rupt tăcerea, într-un dialog cu Cristian Geambașu, despre situația dificilă de la Ajax: „Mi-am sunat agentul, pe Chiodi, și i-am zis așa”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 19:51

Gazeta Sporturilor se întoarce vineri pe tarabe, iar în primul număr din 2020 cititorii au parte de un superinterviu cu mijlocașul lui Ajax, Răzvan Marin, realizat în Amsterdam de Cristian Geambașu.

Transferat în vară pentru 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin (23 de ani) a pierdut echipa de start la Ajax. Acesta a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre situația lui și a făcut dezvăluiri interesante.

Internaționalul român a mărturisit că s-a dus să-i ceară antrenorului explicații și că i-a cerut agentului său să se implice pentru a-i lămuri situația. Totuși, Răzvan Marin afirmă că nu ia în calcul o plecare, cel puțin pentru moment. 

Iată un fragment din declarațiile oferite de Răzvan Marin pentru GSP: 

„Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc.  Mi-a spus să rămân pozitiv, că mă antrenez foarte bine, că o să îmi vină șansa, să am răbdare. 

E greu să stai pe bancă, dar nici nu trebuie să iei decizii pripite în astfel de momente. Am vorbit deja cu Pietro (n. red. Chiodi, agentul lui Răzvan).  I-am zis așa: «Măi Pietro, trebuie să vorbim cu ei, să spună dacă au nevoie de mine sau nu. Mai ales că vin meciuri importante pentru echipa națională». 

Deocamdată nu am luat în calcul să plec sau să evoluez în altă parte sub formă de împrumut. Dar poate că vin ei la mine și îmi spun că nu mai au nevoie de mine, cine știe?”.

709 minutea jucat Răzvan Marin la Ajax, în 15 meciuri

Interviul integral, pe 3 pagini, cu Răzvan Marin poate fi citit vineri dimineață la chioșcuri sau în varianta digitală - AICI

Citește și:

Cosmin Olăroiu a refuzat o ofertă de 12 milioane de dolari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Ianuarie 2020, 12:31

Asta este o alta celebritate a fotbalului romanesc. Avem cei mai multi fotbalisti valorosi din Europa. Toti joaca de pe banca de rezerve si sunt cotati la sume incredibile. Ma mir ca nu avem o nationala la fel de valoroasa precum jucatorii ce o compun.

1500744200249107
Marius Cristian  •  03 Ianuarie 2020, 12:05

Pai daca a jucat precum la Națională de ce se mai mira ? Plus ca aia au dat 19 mil pe el ...

733971583762278
Remus Tim  •  03 Ianuarie 2020, 09:24

Nu ma pricep la fotbal, fiind o stiinta rezervata strict geniilor...dar ma intreb daca nu-i posibil ca Marin sa fie rezerva pentru ca este un jucator fenomenal si conducerea clubului nu il baga in meciuri sa nu se accidenteze. Posibil ca este atat de bun incat la antrenamente toti jucatorii invata de la el si datorita invataturilor lui echipa reuseste sa castige meciuri. Poate cu el accidentat Ajax se blocheaza...echipa nu mai are de la cine sa invete tehnica fotbalistica? Ma rog, este convingerea mea mea ca baiatul e muuuuult peste Messi sau Ronaldo, motiv pentru care este protejat si cocolosit cu o patuta si ceai cald pe banca de rezerve.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close