INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV Reghecampf vrea să-l aducă în Emirate pe omul cu care a făcut performanță la FCSB

Neubert, al doilea din stânga
Neubert, al doilea din stânga

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 12:02

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Wahda în Emiratele Arabe Unite, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre planurile pe care le are la echipa sa.

În interviul de trei pagini pentru Gazeta Sporturilor, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că vrea să-l aducă la echipa pe preparatorul fizic neamț Thomas Neubert, cu care a colaborat la FCSB și alături de care a câștigat două titluri de campion.

"- Ce s-a întâmplat în relația dumneavoastră cu Thomas Neubert?
- Nimic. El mai are un an de contract în Bulgaria, iar când îl va termina, dacă nu o să-și prelungească înțelegerea la același nivel salarial pe care-l are acum, cu siguranță va veni lângă mine. Nu am niciun fel de problemă cu el! A plecat într-un moment dificil al lui, din motive personale. Are un salariu foarte mare, pe care eu acum nu pot să i-l plătesc în Emirate! Cred că acest lucru a contat foarte mult pentru el, mai ales că trebuia să-și ajute familia într-un moment dificil.

- Nu aveţi să-i reproşaţi că v-a lăsat singur la Steaua?
- Eu nu reproșez nimănui nimic când pleacă la mai bine. Au fost alte lucruri personale pe care eu le-am discutat cu el, dar nu pot să le spun."

Citește și: EXCLUSIV Reghecampf n-a mai rezistat! Replică dură după acuzațiile celor de la FRF: "Dacă ei mă numesc antrenor-impresar, despre Contra ce zic?"

Interviul integral cu Laurențiu Reghecampf, în care vorbește despre viața la Abu Dhabi și despre ce-i lipsește din perioada FCSB, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  20 Iunie 2018, 18:19

Dupa ce a poerdut campionatul si a fost eliminat rusinos sin grupele Ligii Campionilor din Asia, “marele antrenor” Reghecampf s-a gandit ca nu le-ar strica si arabilor niste pungute cu “intaritoare” !! Pai.....nu cu Neubert a castigat Fcsb-ul doua campionate ??

capca1
capca1  •  20 Iunie 2018, 12:35

Văzând poza , o clipă am crezut că vrea să-l ia cu el pe Mache, cel cu ”manita”. Cred că dacă-l prind arabii cu așa ceva îi taie lăbuța...fără nici un apropos ! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează