INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

EXCLUSIV S-ar bate FCSB, CFR sau Viitorul la titlu în Grecia? » Răzvan Lucescu a dat verdictul

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 21:59

Răzvan Lucescu (49 de ani) a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor. Tehnicianul lui PAOK Salonic crede că nicio formație din Liga 1 nu ar avea putere să se bată la titlu în Grecia. 

"Nu cred că există astfel de formații care s-ar lupta la titlu în Grecia. Energia și presiunea sunt extraordinare aici, forța transmisă de fani este ieșită din comun. Chiar reacțiile patronilor. Vorbim de oameni cu notorietate internațională, cu averi colosale, cu zeci de afaceri, cu insule, patroni de porturi.

M-aș întoarce cu mare plăcere în Liga 1. Dar când va fi momentul. Dacă voi avea posibilitatea să stau afară, o să caut să stau cât mai mult. Dacă se va ivi ocazia unei reveniri, mă voi întoarce.

Ca echipă, CFR arată stabilitate, forță, Steaua rămâne Steaua, e acolo, sus. Ca o paranteză, FCSB e Steaua. Că nu câștigă campionatul, e locul 2, tot sus rămâne. Să fii an de an sus înseamnă că tu continui să faci ceva bun. Restul sunt detalii", a declarat Răzvan Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și: 

SUPERLATIVELE GSP 2018 » INTERVIU EXCLUSIV. Răzvan Lucescu, antrenorul anului: "Visez că mă trezesc ușurat, nici măcar fericit, după ce devin campion"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
gtn5
gtn5  •  22 Decembrie 2018, 10:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  22 Decembrie 2018, 10:23

Ce v-ati fi asteptat sa zica? Ca echipele romanesti pot castiga titlul in grecia?

planetfun
planetfun  •  22 Decembrie 2018, 09:17
Postat de cfrinho pe 22 Decembrie 2018, 00:26

Nu ma pot decide, ce e mai rau, sa te numesti echipa unui bisnitar(FCSB) sau echipa unei grupari(Steaua armatei) *** Greu de spus.

De ce ma, iti pute "echipa armatei" ? Da ca cfr e emanatia noii securitati nu te supara ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează