INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLECARE

EXCLUSIV Știm unde va juca Gabriel Enache în Rusia » Astăzi semnează contractul și primește un salariu de 3x mai mare decât la FCSB!

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 10:21

Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate că fundașul Gabriel Enache a decis să-și rezilieze contractul cu FCSB chiar dacă acesta expira abia în iulie 2021 (DETALII AICI).

Cu unul dintre cele mai mari salarii din lotul vicecampioanei, 16.000 de euro lunar, Enache n-a mai suportat să fie criticat de toată lumea, de la fani până la patron, și-a decis să plece acum de la FCSB.

După ce-a avut o discuție cu agentul acestuia, Anamaria Prodan, Enache a reziliat contractul ieri dimineață și a început deja negocierile cu o altă echipă.

Informațiile Gazetei erau că e vorba de o echipă din Rusia care a pus pe masă un contract extrem de tentant. În această dimineață, sursele ziarului au dezvăluit că este vorba de Rubin Kazan, locul 11 din campionatul Rusiei, cu 23 de puncte după 20 de etape. Lider e Lokomotiv Moscova, 45 de puncte și calificată în optimile de finală ale Europa League după ce-au eliminat Nice.

"Mi-am reproșat de foarte multe ori că am fost slab psihic și poate nu eram sută la sută concentrat la fotbal. S-au spus multe lucruri negative pentru mine, dar am trecut peste ele și am încercat să nu mai bag foarte mult în seamă"
Gabriel Enache

Jucătorul a primit din partea agentului noul contract, urmând să câștige 45.000 de euro pe lună în Rusia, iar în cel mai scurt timp îl va semna și va pleca din urgență din România pentru a face vizita medicală și de a începe treaba la noua sa echipă.

"Nefiind unul din jucătorii care trage cu dinţii de contract, a ajuns la concluzia că, decât să fie oaia neagră a echipei, mai bine să se despartă şi rămân prieteni. S-au adunat foarte multe, de fiecare dată când ceva nu mergea, era vina lui Enache. Toată lumea a fost OK ştiind că merge să câştige bani mult mai mulţi decât la Steaua", a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Enache, al șaselea român în Rusia!

Odată cu plecarea fundașului în Rusia, colonia de români ajunge la 6 fotbaliști legitimați acolo. Ionuț Nedelcearu (Ufa), Alexandru Bourceanu (Arsenal Tula), Paul Anton (Anzhi Makhachkala), Eric Bicfalvi (Ural) și Andrei Ivan (Krasnodar).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
513010058870127
Pop Vasile  •  23 Februarie 2018, 18:35

Daca va juca si la rusi tot asa ca si la FCSB aceia ori il impusca ori il fac pachet si il trimit rapid inapoi . Isi vor da seama repede ca a fost o mare teapa acest transfer ...

raj.kapoor
raj.kapoor  •  23 Februarie 2018, 16:56
Postat de capca1 pe 23 Februarie 2018, 13:35

Să i se pună o clauză-n contract că nu are voie să mai vină la o echipă din România până nu se lasă de fotbal !

Vezi să nu ! În scurt timp < după ce se lămuresc ăia ce țeapă și-au luat > îl vezi înapoi pe cai mari, ca o veritabilă vedetă, așa cum s-a întâmplat cu toate petardele plecate cu surle și trâmbițe și reîntoarse cu coada între picioare la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  23 Februarie 2018, 15:47
Postat de mosvasile pe 23 Februarie 2018, 14:08

Daca ar fi reala chestia cu salariul de 45.ooo euro pe luna,probabil ca se legitima si impresarul!Se ducea sa-i traga ciolovecii la poarta!

Care cioloveci?! e mai rău, acolo la Kazan sînt tătarii de pe Volga :D

Vezi toate comentariile (44)
Comentează