INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

EXCLUSIV Șumudică reacționează după ce a fost propus iar la FCSB: "Gigi e prietenul meu"

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 13:44

După FCSB - Viktoria Plzen, 2-2, din preliminariile UEFA Champions League, Dumitru Dragomir a spus că Becali trebuia să-l aducă pe Marius Șumudică ca antrenor, iar patronul roș-albaștilor a spus că "poate are dreptate Mitică".

Șumudică, aflat în Austria, acolo unde este în cantonament cu turcii de la Kayserispor, a vorbit pentru GSP.RO despre propunerea făcută de Dragomir și a spus că nu se pune problema ca el să vină la echipa roș-albastră.

"Da, am văzut meciul, dar sunt antrenor la Kayserispor și nu îmi permit să fac comentarii despre altă echipă. Ce să vă spun eu? Doar două lucruri. Gigi Becali este prietenul meu și în momentul de față îi doresc să îi fie bine și să aibă rezultate. Asta din respect pentru el, pentru că investește foarte mulți bani.

În al doilea rând, Steaua sau FCSB, cum i se spune acum, că nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă, are antrenor. Eu zic să-i dea încredere. Eu sunt antrenor sub contract și nu se pune problema unei veniri la Steaua. Nu știu nici de ce se face asemenea tam-tam. Din ce am văzut eu, Steaua are în continuare șanse de calificare", a spus Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Șumudică s-a ferit să comenteze prestația foștilor săi elevi de la Astra în meciul Plzen: "Îi iubesc prea mult pe toți și de aceea mă abțin de la orice comentarii", a adăugat Șumudică.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (47)
349669605394396
Jako Waterlelie  •  26 Iulie 2017, 20:31

Nimic despre evolutia catastrofala alui AliBec...nuca esti prieten cu BecAli..

1788161314734333
Dzeco Marco  •  26 Iulie 2017, 18:39

Daca tot esti prieten intim cu ***, de ce toata viata ai MINTIT lumea cu i nerusinare fara seaman ? ? ? *** , la televiziuni, la radio, in ziare, ca tu esti antistelist si antibecalist inca dinainte sa apari pe pamant, *** de *** !!! Dar in realitate esti un MINCINOS ORDINAR si-un *** *** *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1788161314734333
Dzeco Marco  •  26 Iulie 2017, 18:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close