INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX - PSV 3-1

EXCLUSIV Suporterii lui Ajax așteaptă să-l descopere pe Răzvan Marin: „Am înțeles că are un șut bun”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 13:07

Răzvan Marin e la un pas de un transfer la Ajax Amsterdam. Fanii olandezi recunosc că nu știu multe lucruri despre român, dar abia așteaptă să-l vadă jucând.

Colaboratorul GSP.ro Andrei Stroe a fost prezent pe arena „Johan Cruyff” din Amsterdam pentru meciul cu PSV Eindhoven, scor 3-1, și a stat de vorbă cu fani ai lui Ajax, pe care i-a întrebat despre Răzvan Marin.

„Nu l-am văzut jucând pe Marin, dar toți fanii care îl știu spun lucruri pozitive despre el. Am înțeles că este genul de mijlocaș «box to box» și, chiar dacă mulți spun că îl va înlocui pe Frenkie De Jong, pare mai degrabă asemănător ca stil cu Lasse Schone”, a spus unul dintre fanii olandezilor.

Un alt suporter l-a completat: „Am înțeles că are un șut bun de la distanță. Am văzut rezumatul meciului lui Standard de vineri (n.r. 3-1 cu Antwerp), a reușit două pase decisive, așa că sunt destul de entuziasmat. În plus, are doar 22 de ani așa că are potențial să crească în continuare”.

ajax1
Andrei Stroe (stânga) vorbind cu doi dintre fanii lui Ajax

„Am văzut câteva meciuri ale celor de la Standard, dar nu l-am remarcat în mod deosebit, așa că nu pot spune prea multe despre el” Suporter al lui Ajax

Chivu n-a fost uitat

Fanii lui Ajax nu l-au uitat nici pe Cristi Chivu, despre care spun că a fost cel mai bun fotbalist român care a trecut prin Olanda.

„Mi-a plăcut mult Chivu la vremea aceea”, a spus un fan, fiind completat imediat de un alt suporter: „Hagi a fost cel mai bun român, păcat că nu a jucat la Ajax”.

Un alt suporter a continuat: „Chivu mi-a plăcut, clar! De asemenea, Mitea, Ogararu. Mitea a fost un mare talent, dar nu a reușit niciodată să își atingă potențialul, având parte de multe accidentări. Totuși, Chivu rămâne un erou aici, la Amsterdam”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
klauz
klauz  •  01 Aprilie 2019, 16:35

Ar trebui sa faca ca la americani, sa adune nu numai numarul paselor, ci si distanta insumata a acestora. La fotbal american se socoteste - si puncteaza - cat ai fugit spre tinta cu mingea in mana. Daca i le aduna asa, cele 30 de pase ale lui Razvan Marin nu au 100 metri cu totul...

klauz
klauz  •  01 Aprilie 2019, 16:33

Razvan Marin e un nimeni chiar si fata de Nicusor Stanciu, care e mediocru, dar tot mai baga un sut si tot mai prinde o pasa, iar uneori mai si dribleaza adversarul depasindu-l...

klauz
klauz  •  01 Aprilie 2019, 16:31

Pai tocmai, ca N-ARE... Nu are nici sut, nici pasa de viziune. Aici s-a ajuns, din pacate, ca birocratia sa ajunga si in fotbal. Vin tot felul de habarnisti, se uita pe o foaie si citesc ca Razvan Marin fuge 12 km pe meci si face 95% din pase reusite. Da, DAR kilometri aia sunt fugiti mai mult de-a moaca, TOCMAI ca sa ii scrie in lista asta, iar pasele alea sunt mai ales de cativa metri, unele chiar de 3-4 metri. Un mare pasator ca Valderama ar fi un nimeni in statisticile de acum, ca dadea 5-6 pase pe meci, nu 20, dar alea erau toate peste 30 de metri si pe pozitie viitoare... Iar cu fuga, Marin nu e Sabau, care fugea mult SI util, crea presiune si superioritate, recupera mingi, lega jocul. Marin e incredibil de slab si cazul lui arata ce penibil a ajuns fotbalul de azi, cu pseudo-tehnicieni care citesc si plimba niste hartii fara sens...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează