INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DESTINAȚIE

EXCLUSIV Surpriză de proporții! Un fost portar al Ligii 1 a plecat în Mongolia

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 11:33

Portar cu apariţii importante şi în prima ligă, Dragoş Plopeanu a trebuit să renunţe prematur la fotbalul de performanţă după o serie de accidentări care l-au scos din circuit într-o perioadă fastă în care purta tricoul Oţelului Galaţi.

Din acea vreme Plopeanu a rămas în relaţii bune cu Michael Weiss, fost antrenor al campioanei naţionale.

Instalat la cârma echipei naţionale a Mongoliei, Weiss l-a ofertat pe Plopeanu pentru a-i deveni secund la reprezentativa acestei ţări, ofertă acceptată fără probleme de fostul goalkeeper.

"Am fost foarte bine primit în Mongolia, unde am fost prezentat membrilor Comitetului Executiv al Federaţiei din această ţară. Mă ocup atât de pregătirea portarilor primei reprezentative cât şi de cei de la loturile naţionale de tineret şi juniori.

Prima acţiune în noua calitate este pe 19 iulie, în Thailanda, cu ocazia unui meci amical interţări", a punctat Dragoş Plopeanu care va fi prezentat, oficial, în noua calitate peste câteva zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează