INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS TORINO

EXCLUSIV Transfer de senzație la Juventus Torino! Căpitanul României Under 16 a semnat cu campioana Italiei!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 15:10

Telenovela și certurile interminabile au ajuns la final! După un scandal monstru care a durat mai bine de 6 luni, Radu Drăgușin a semnat până la urmă un contract profesionist cu Juventus Torino!

Căpitanul naționalei de tineret U16 a României a fost testat de italieni în mai multe meciuri amicale împotriva unor echipe ca Inter sau AC Milan. Oficialii "Bătrânei Doamne" s-au arătat extrem de mulțumiți de fundașul central care aparține în acest moment de Regal Sport.

Oficialii clubului italian s-au întâlnit cu Anamaria Prodan, cea care a reprezentant clubul Regal Sport București de care aparținea Drăgușin, dar și cu Florin Manea agentul jucătorului. La discuții a participat și Massimiliano Scaglia, directorul sportiv al italienilor.

prodan 3

*Anamaria Prodan alături de Massimiliano Scaglia, directorul sportiv al italienilor

În conturile clubului Regal au intrat 250.000 de euro, dar au păstrat și 10% dintr-un eventual transfer. Mai mult, dacă va juca pentru echipa mare a clubului, Regal va mai primit în că 200.000 de euro.

CAZUL PE SCURT

1. Monitorizat de Juventus

Căpitanul naționalei de tineret U16 a României a fost testat de italieni în mai multe meciuri amicale împotriva unor echipe ca Inter sau AC Milan. Oficialii "Bătrânei Doamne" s-au arătat extrem de mulțumiți de fundașul central care aparține în acest moment de Regal Sport, un club de copii și juniori.

2. Clubul, reprezentat de Anamaria Prodan

Mihai Badea, președinte Regal Sport Club București, a trimis Gazetei Sporturilor mai multe documente prin care a vrut să arate discuțiile cu Juventus și să demonstreze că Anamaria Prodan este mandatată de către Regal Sport să negocieze transferul lui Radu Drăgușin în Italia, încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut. (DETALII AICI)

3. Manea vrea să-l reprezinte pe jucător

"Având o relație foarte bună cu Juventus, le-am spus celor de acolo că am un jucător foarte bun în România, care din punctul meu de vedere poate ajunge în top. A doua zi au trimis o invitație către Regal. Regal le-a răspuns acestora că nu trebuie să vorbească cu Florin Manea, ci cu Anamaria Prodan", spune Manea. (DETALII AICI)

4. S-a dat accident ca să NU SE ANTRENEZE

După ce-a primit contractul, jucătorul a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele echipei motivând că este accidentat, prezentând și-o adeverință eliberată de fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu. "Jucătorul nu s-a prezentat la club, nu ne-a spus ce probleme medicale are, s-a dus de capul lui la doctorul Popescu și ne-a trimis adeverință spunând că nu are voie să iasă din casă", spun cei de la Regal. (DETALII AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Iulie 2018, 16:29

Ce sa vorbim de Ronaldo si altii cind Juventus a facut un "transfer de senzatie" cu acest baiat.

sibelius
sibelius  •  26 Iulie 2018, 15:45
Postat de gazistu pe 26 Iulie 2018, 15:34

va juca la juve primavera pana il va contacta vreo echiipa de serie B sau C. Doar de acolo sa rupa norii si sa scoata capul in fata

Nu stiu daca am nevoie de toate degetele de la o mana ca sa enumar romanii ajunsi la Primavere din Italia care au prin macar serie B.

gazistu
gazistu  •  26 Iulie 2018, 15:34

va juca la juve primavera pana il va contacta vreo echiipa de serie B sau C. Doar de acolo sa rupa norii si sa scoata capul in fata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează