INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

UPDATE Nicolae Stanciu și-a primit salariile restante de la Al Ahli! Fotbalistul se va întoarce la echipă la vară

Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu
Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 09:35

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu (26 de ani), a explicat pentru GSP.ro care e situația mijlocașului de la Al Ahli, care a plecat furios de la echipă, fiindcă nu a primit niciun salariu de când a semnat cu formația arabă la finalul lui ianuarie. 

UPDATE 15:10

Arabii au virat salariile restante către Nicolae Stanciu, iar fotbalistul se va întoarce la echipă după vacanța de vară. Campionatul s-a terminat în Arabia Saudită, iar Al Ahli joacă astăzi ultimul meci al sezonului în Liga Campionilor Asiei, cu Pakhtakor, de la ora 22:00.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Astăzi așteptăm să vedem dacă ajung banii în contul jucătorului. În proporție de 90% situația e rezolvată. El oricum face zilnic singur antrenamente la același nivel din ziua în care a ajuns acasă. A vorbit și cu selecționerul, totul e ok”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

„dacă nu se rezolvă poate semna cu altă echipă”

Impresarul jucătorului are o portiță de salvare pentru Stanciu și în cazul în care arabii nu vor vira salariile restante jucătorului.

„Dacă nu vor intra banii în cont, conform legii, el poate semna cu o altă echipă după ce FIFA îi dă «cartea verde» pentru o perioadă temporară. Apoi se judecă procesul și vedem cine câștigă.

Dar eu zic că nu se va ajunge aici. Trebuie să așteptăm să vedem dacă intră banii și, dacă totul e ok, el revine la antrenamente. Sper să nu se mai repete aceste probleme. Eu nu vreau relații tensionate cu nimeni, dar vreau să-mi fie respectat jucătorul. Îmi doresc foarte tare ca el să revină la echipă, că s-a simțit foarte bine acolo. Dar să nu uităm că fotbalul se joacă pe bani și trebuie să fii plătit”.

2.500.000 €
este salariul anual al lui Nicolae Stanciu, potrivit contractului pe doi ani și jumătate încheiat cu Al-Ahli

N-A VĂZUT NICIUN BAN DIN SALARIU

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul. 

CONDUCĂTORII, FĂRĂ REACȚIE

„Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării arabe de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat pe 16 mai din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq.

30
de selecții și 10 goluri are Stanciu la națională

2
goluri și trei assisturi are Stanciu în zece meciuri disputate în campionatul saudit

Citește și:

Un colac de salvare neașteptat pentru Nicolae Stanciu » Îl poate avea antrenor pe Răzvan Lucescu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  20 Mai 2019, 20:43

Oare de ce “marea” impresara nu a luat legatura cu sefii clubului cand a auzit ca Stanciu nu este platit lunar ?? Sa fi fost ocupata cu fotografiile sexy si cu mancatul caviarului ?? Cred ca nici ea nu stia ca Stanciu va fugi de la echipa !! Oricum.....chiar daca isi primeste restantele, de la vara baiatul va avea viata grea la arabi !!

martinpen
martinpen  •  20 Mai 2019, 13:55
Postat de Constantin Constantin pe 20 Mai 2019, 13:25

Fotbalist o fi , da si 2500000 salariu pe an , parca nu as crede ca e jucator de salariul asta . E enorm pt valoarea lui .

De ce te deranjeaza salariul lui Stanciu? Platesti tu banii aia? Ii fura? Ce griji mai au si romanii astia...

0kay
0kay  •  20 Mai 2019, 13:47

tot aud pe aici despre marele talent , marele fotbalist .. sunteti normali la cap ? daca joci in belgia , sau cehia , esti "cineva"? poate pt romania . mai terminati cu urcatul in slavi pt orice jucator de duzina . sunt curios ce echipa ii va gasi prodanca :)) china ? pe la bulgari ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează