INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Face spectacol în Arabia Saudită » Un antrenor român a bătut-o de două ori într-o săptămână pe Al Nassr

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 11:39

După ce-a câștigat de două ori titlul de campion cu echipa olimpică a celor de la Al Hilal, Ciprian Panait a decis să rămână în Arabia Saudită și la începutul lunii februarie a semnat un contract cu Al Batin, în prima ligă.

De la numirea pe banca tehnică a echipei, Panait a reușit două victorii din două meciuri disputate, unul în campionat și unul în Cupa Prințelui, ambele partide împotriva celor de la Al Nassr.

În prima ligă din Arabia Saudită s-a impus 3-0 în deplasare, iar în Cupă a câștigat la limită, 1-0, dar tot pe teren străin.

În acest moment, Al Batin ocupă locul 11 în campionat cu 24 de puncte, distanța fiind uriașă față de plutonul fruntaș. Lider în Arabia Saudită e Al Hilal cu 46 de puncte după 21 de etape, formație care are o singură înfrângere în actualul sezon competițional. Al Nassr e pe 4.

"E un nou început pentru mine. Cu ajutorul băieților vom face lucruri mari împreună, sunt sigur că o să avem rezultate dacă muncim și dacă ne dorim să fim printre cei mai buni. Nu mă plâng, pentru că vreau să facem performanță împreună! Sunt un om căruia îi place mult munca și care studiază toată ziua pentru a ajunge cel mai bun"
Ciprian Panait, antrenor Al Batin

Ciprian Panait e doctor în Educație Fizică și Sport, absolvent al UNEFS cu nota 10.

A lucrat la mai multe echipe din România, printre care Rapid și FC Vaslui, dar a decis că are nevoie de o provocare și a plecat în Arabia Saudită, în urmă cu trei ani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează