INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PETRESCU, EROU LA KUBAN

Fanii lui Kuban îl consideră pe "Bursuc" Super-Dan! Petrescu: "Au un loc în inima mea"

dan petrescu
dan petrescu

Articol de - Publicat miercuri, 25 august 2010 00:00

Lider detaşat în liga secundă din Rusia cu formaţia Kuban Krasnodar, Dan Petrescu este idolatrizat de fanii echipei

Astfel, la ultimul meci de campionat (1-0 cu FC Khimki), fanii au afişat mai multe bannere care i se adresau tehnicianului român. Pe unul dintre ele, aceştia au scris chiar un mesaj în limba română, şi anume: "Nemulţumiţi puţini - devotaţi mii! Dan, suntem mereu alături!"

Tot la această partidă, un grup de suporteri a afişat un desen care îl înfăţişează pe Dan Petrescu într-un costum asemănător cu cel al lui Superman.

Dan Petrescu: "Aceşti suporteri au un loc în inima mea"

Fostul antrenor al celor de la Unirea Urziceni nu a rămas indiferent faţă de mesajul fanilor. "Mă bucur că astăzi, la fel ca la meciul trecut, fanii au susţinut cu mult entuziasm echipa. Au un loc în inima mea pentru acele mesaje. Astăzi, au fost ca şi al doisprezecelea jucător pentru echipă."

"Sprijinul fanilor este foarte important într-un joc. Dacă echipa joacă prost, se pot face întâlniri cu suporterii pentru a acorda explicaţii cu privire la acest lucru. Însă, în timpul unui joc, fanii trebuie să rămână mereu alături de echipă, fiindcă pe parcursul unui meci se pot schimba multe", a conchis Petrescu.

Sursa foto : fc kuban.ru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jumega
jumega  •  25 August 2010, 16:46

chiar ca nu sunteti sanatosi. saptamana trecuta il dadeati la cfr si ca reziliaza contractul ca relatia cu suporterii este tensionata. acum vreau sa stiu si eu, a iesit la parandarat cu ceva sa scrieti de bine? cacu-m-as pe ea de meserie ce aveti!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  25 August 2010, 16:12

Super-Dan in costumul lui Kick-Ass.

ady_my_star
ady_my_star  •  25 August 2010, 16:02

da si eu parca auzisem ca nus cine stie ce fani..da acuma so fi maturizat:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează