INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

FC Liverpool, tentată tot mai tare de Cristi Chivu

Chivu își termină acordul cu Inter pe 30 iunie 2012, iar discuțiile pentru prelungire se tot amînă
Chivu își termină acordul cu Inter pe 30 iunie 2012, iar discuțiile pentru prelungire se tot amînă

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 11:18

FC Liverpool a reintrat pe filiera Cristi Chivu. ”Cum nu ar trebui, cum pare din ce în ce mai verosimil, să-şi prelungească înţelegerea cu Inter, fundaşul român a devenit o tentaţie foarte mare pentru «cormorani»”, a anunţat mass-media engleză. Potrivit acesteia, ”Chivu place mult antrenorului Kenny Dalglish, care se gîndeşte foarte serios la această soluţie deoarece este pregătit să-l lase să plece pe brazilianul Fabio Aurelio”.

Cristi (31 de ani) a mai fost dorit de Liverpool în vara trecută, dar el a refuzat să se despartă atunci de Inter. Printre formaţiile care l-ar mai curta se numără Milan, Napoli, Manchester City, Real Madrid, Ajax Amsterdam.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
circo
circo  •  25 Martie 2012, 17:09
Postat de dejoc pe 25 Martie 2012, 11:38

Daglish e pe cale sa-si faca bagajele, iar liverpool e o echipa destul de mediocra in campionat, (mai bine primea o oferta de la everton) insa in cupe pare sa mearga mai bine.

dalglish nu-si face bagajele cand vrei tu. are toata increderea din partea conducerii, pentru ca in anglia antrenorul nu se schimba ca la stana din liga i. iar chivu nu va ajunge in viata lui in premier league, nu face fata acolo la cat fumeaza. este doar o intoxicare a lui giovani becali care vrea sa-l vopseasca pentru a-i putea creste salariul pe la besiktas sau galatasaray, pentru ca doar acolo mai poate ajunge.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Martie 2012, 16:11

Oh, nu ! Sper să nu faca această prostie Liverpool. Chiar li s-a urât cu binele ? Decât să-l i-a pe chivu, mai bine l-ar legitima pe Pele care și la 62 de ani joacă mai bine, e mai puternic și mai tehnic ca și chivu.

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  25 Martie 2012, 12:27

ce sa faca amaratu in anglia?? ca dupa 2 luni acolo, se lasa sigur de fotbal..in anglia nu poate face fata competitiei si presiunii care exista acolo

Vezi toate comentariile (4)
Comentează