INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FENERBAHCE - GALATASARAY 1-3 // VIDEO + FOTO Florin Andone, pe bancă într-un derby infernal: bătăi în tribune, jucători loviți și o victorie ISTORICĂ

FOTO: Reuters +21   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 22:49

Galatasaray a câștigat după 21 de ani pe terenul rivalei Fenerbahce, scor 3-1, și urcă pe locul secund în Turcia.   

Derby-ul Istanbulului a fost unul intens. Florin Andone a privit lupta, una la propriu, de pe banca de rezerve. Gazdele au deschis scorul în minutul 21, printr-o lovitură de la 11 metri transformată de Kruse, și seria neagră a oaspeților părea să continue. Donk a egalat în minutul 40 cu o lovitură de cap bine plasată. 

Fenerbahce - Galatasaray, derby încrâncenat

Repriza secundă a fost dominată de intrări la limită, mulți nervi și de o ploaie de cartonașe. În final, arbitrul Meler a arătat 2 cartonașe roșii 12 cartonașe galbene, fără a număra sancțiunile aplicate oamenilor de pe cele două bănci. 

Revenind la fotbal, Galatasaray a trecut în avantaj în minutuk 80, cum altfel dacă nu printr-un penalty. Columbianul Falcao l-a transformat. Rezultatul final a fost stabilit pe contraatac, în al șaselea minut de prelungire, de Onyekuru.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Turcia

Violențe în tribune la Fenerbahce - Galatasaray

Atmosfera de pe Șukru Saracoglu a fost una extrem de tensionată. Din cauza unei breșe de securitate, accesul fanilor oaspeți fost întârziat. Au urmat momente violente. Scaune, brichete, sticle și obiecte pirotehnice zburau spre jucătorii lui Fatih Termin cu fiecare ocazie. Forțele de ordin au fost nevoite să intervină în mai multe rânduri pentru a opri escaladarea conflictului.

+17 FOTO

VIDEO Președintele lui Fenerbahce se implică într-o încăierare după meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează