INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FENERBAHCE - GENCLERBIRLIGI 5-2 // Bogdan Stancu, un nou gol în Turcia! E pe locul 2 în clasamentul golgeterilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 22:17

Bogdan Stancu (32 de ani), atacantul celor de la Genclerbirligi, a reușit un nou gol în Turcia. Vineri, acesta a punctat în înfrângerea echipei sale de pe terenul lui Fenerbahce, 2-5.  

În minutul 78, Stancu a înscris elegant, cu o execuție plasată de la marginea careului. Golul românului n-a contat mult în economia partidei, reușita venind la scorul de 1-4.  

Ajuns la 32 de ani, Bogdan Stancu traversează unul dintre cele mai bune momente ale carierei. E pe locul 2 în clasamentul golgeterilor din Turcia, cu 8 reușite, la doar una distanță de kosovarul Vedat Muriqi, care e lider. 

Vezi și: 

Turcii anunță: Florin Andone pleacă în ianuarie! Galatasaray a luat decizia în privința românului

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close