INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Pierdere importantă pentru Răzvan Lucescu la PAOK! Fernando Varela pleacă în MLS

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 21:37

Fernando Varela (31 de ani) nu va mai continua la PAOK Salonic, deși la un moment dat părea că o să accepte oferta patronului Savvidis.

Sport Time anunță că fostul căpitan de la FCSB a refuzat oferta de 3,5 milioane de euro pentru încă 3 ani la campioana Greciei și va merge în Major Legue Soccer.

Internaționalul din Insulele Capului Verde și-ar fi dorit 4,5 milioane, anunță jurnaliștii greci, mai ales că echipa va merge în Champions League.

PAOK a primit o veste proastă după ce a aflat că Fernando Varela a refuzat prelungirea contractului. Acesta va merge în MLS, iar PAOK pierde astfel un om de bază din sezonul istoric în care a reușit eventul”, anunță Sport Time.

MLS este destinația preferată a fotbalistului, chiar dacă de serviciile sale mai erau interesate și echipe din China și Arabia Saudită.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV A uitat de Reghe și Gâlcă » Fernando Varela: „Răzvan Lucescu, cel mai bun antrenor pe care l-am văzut vreodată!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează