INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Final coşmarului pentru Vlad Chiricheş! Anunţul făcut azi de Tim Sherwood

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 16:39

Fundaşul lui Tottenham, Vlad Chiricheş, care a lipsit de pe gazon aproape două luni, a revenit de azi la antrenamentele echipei.

"Vlad a fost indisponibil pentru o perioadă şi trebuie să avem răbdare cu el. Sîntem încântaţi că a revenit la antrenamente în această săptămînă şi ne dorim să-l avem pe teren la meciul de vineri al echipei de rezerve contra lui Arsenal.

E bine pregătit şi nu a mai simţit nici o durere la spate, astfel că sîntem mulţumiţi", a declarat antrenorul Tim Sherwood pentru site-ul oficial.

Vlad Chiricheş a jucat ultimul meci pentru Tottenham pe 29 ianuarie, el ratînd în această perioadă 12 partide.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
soriniz
soriniz  •  25 Martie 2014, 22:34

Completare. Iata cat au jucat ceilalti fundasi: Dawson -37 de meciuri, Kyle Naughton-27, Vertonghen-32, Rose-23, Walker-34, Kaboul-14.

soriniz
soriniz  •  25 Martie 2014, 22:28

N-am nimic cu Vlad Chiriches, este un fotbalist onest, capabil inca de progres. Dar am cu cei care il prezinta ca pe o mare vedeta a lui Tottenham. Pentru a intelege mai bine ce a reprezentat Vlad pentru noua lui echipa, cateva statistici: in PL se joaca acum etapa 31 . Chiriches a jucat in 13 meciuri. In Cupa ligii si Cupa Angliei a jucat in toate cele patru meciuri iar in Europa League a jucat in trei din cele 12 meciuri jucate de Spurs. Asadar din 47 de meciuri Chiriches a jucat in 20. Faptul ca s-a accidentat de doua ori deja arata ca e un jucator fragil, inca necopt pentru un campionat de anduranta ca PL.

iulian099
iulian099  •  25 Martie 2014, 20:33
Postat de steaua_blatista pe 25 Martie 2014, 20:06

Prietene , unii suntem fosti juniori , unii avem bani sa ne declaram realizati in viata . asta ca sa sti cu cine vorbesti si de ce vorbesti . Ma declar un fan al lui Goian care chiar era bun cand era mai tanar , al lui adi ilie si al multora . asta ca sa intelegi ca eu cand vb de echipa nationala nu am preferinte . roman sa fie . Din pacate 70% din populatia Romaniei este asemanatoare tie .. si ghici .. suntem ultimii in Europa cu aceasta populatie la aproape orice performanta : de la economie la sport la igiena la tot .. deci .. vrem sa mai igenizam un pic Romania de specimene ca tine . Moartea la sudisti!! Si Ardealul independent!!

Moarte familiei tale r@t@tule. Du-te la munca si n-o mai arde aiurea pe forumuri.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează