INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Final de drum pentru Andrei Ivan în Rusia! Krasnodar l-a scos la vânzare și i-a stabilit prețul!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 21:09

Andrei Ivan va termina mai repede decât se aștepta experiența din Rusia. Vârful de 21 de ani pe care FK Krasnodar a plătit 3 milioane de euro are mari șanse să revină în România.

Fotbalistul nu s-a integrat, a jucat doar 151 de minute și ar putea pleca în această vară. Problemele medicale l-au oprit și ele pe Ivan să evolueze mai mult.

Televiziunea sportro anunță că formația din Rusia este gata să renunțe la Andrei Ivan, pentru care își dorește 1,5 milioane de euro. Adică doar jumătate din suma pe care a investit-o vara trecută când l-a cumpărat pe român de la CS U Craiova.

Ivan mai are contract cu FC Krasnodar până în 2022. Fotbalistul este cotat în prezent la 1,8 milioane de euro se site-ul transfermarkt.de.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dinamo100
dinamo100  •  25 Mai 2018, 12:20

Nu cred ca e o intamplare faptul ca jucatorii romani, cu mici exceptii, nu reusesc sa evolueze acceptabil cand merg in alte campionate. In cazul Ivan ma suprinde doar cum Kransnodar a fost pacalita sa dea 3 mil Euro pe un jucator ca Ivan!

sakamoto
sakamoto  •  25 Mai 2018, 09:46

Nascut talent, murit sperantza, precum fratzii Costea...Chivu a reusit in fotbalul mare, pt ca are caracter si a muncit foarte mult. La fel Dan Petrescu.

observator_federal
observator_federal  •  25 Mai 2018, 09:31
Postat de 1965marius pe 25 Mai 2018, 09:09

Ivan ,este o mare imitație de fotbalist și cred ca nu îl duce nici capul ! Când a ratat cu Chile (a dat scărița ) ,a declarat ,am vrut sa îl umilesc pe portar ,pai mai minte goala ,câte goluri ai dat tu în meciul respectiv sau la națională sa declari așa ceva ? Când nu a fost luat la CE din Franța ,a făcut gura și el și tacsu , este o mica speranță ! La Barcelona cu tine !

Băi, ce mai vânați voi declarațiile fotbaliștilor... Ivan era oricum expus ironiilor reporterilor, când era scos ”la înaintare” să justifice marile ratări ale Craiovei (era epoca Mulțescu, antrenorul care are urâtul obicei să se disculpe - atunci lua medicamente cică - aruncând cauza nereușitelor pe jucători, vezi și recentul caz la Astra). Și, la urma urmei, nu pentru ca să dea interviuri îl căutau (și, de ce nu, o să-l mai caute) echipele mari. Pronosticul lui tată-său privind comportarea Naționalei lui Iordănescu la Paris, a fost foarte exact ! Faptul că a refuzat Fîcîsîbî a fost o alegere reușită din toate punctele de vedere; antologic și îndemnul tatălui său: ”Bravo, tati, luptă ca un leu! Arata-i lui Becali cine-i mucosul! Crede că dacă e bogat poate să calce pe cadavre, el nu ştie că toată lumea e egală în faţa lui Dumnezeu!”.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează