INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA / DEPORTIVO - LEVANTE 2-2

Florin Andone a explodat! Cuvinte dure la microfonul televiziunii spaniole la adresa colegilor: "Ne-am căcat pe noi! N-am avut c***e!"

Articol de , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 18:47

Duminica trecută, pe "Bernabeu", Andone a fost o deziluzie. Luptă cu adversari invizibili, două ratări imense, un "galben" ce se putea transforma în eliminare după proteste și o înfrângere de ținut minte: 1-7 cu Real Madrid. Poate cel mai slab meci al sezonului pentru Florin.

Duel câștigat cu portarul lui Levante

Ieri, "tricolorul" a fost din nou atacantul incisiv, nu doar războinic. Și, dacă în fața lui Navas s-a precipitat, șutând greșit, în duel unu contra unu cu portarul lui Levante nu a mai greșit.

O minge plasată, pe lângă goalkeeper, aproape de bară. Era 2-0 (45), chiar dacă Depor avea un om mai puțin (Borges, eliminat).  Finalul a fost însă o dramă pe "Riazor". În patru minute (80-84), galicienii au fost egalați. 2-2 și au căzut în zona roșie a clasamentului.

După ultimul fluier al arbitrului, Andone a căzut pe spate, cu mâinile la cap. Frustrat, dezamăgit, furios. Și a izbucnit în fața camerelor TV: "N-am avut ouă și am scăpat meciul de sub control! Ne-am căcat pe noi și suntem la retrogradare. Nu se mai poate așa".

Când i s-a spus cum a reacționat românul, antrenorul Cristóbal Parralo (ce riscă să fie demis) i-a luat apărarea: "Andone era nervos și a dat declarații la cald. Nu cred că a gândit asta despre colegi. Am vorbit cu el și sunt sigur că l-a luat valul". 

30.000.000 €este clauza de reziliere a lui Andone la Deportivo

18 goluria marcat Andone la Depor în LaLiga; celelalte 5 au fost la Cordoba

"Nu mai avem voie să pierdem puncte atât de ușor, mai ales în fața unor adversari care ne sunt inferiori, ca Levante" Florin Andone, atacant Deportivo

L-a egalat pe Hagi

Florin Andone a marcat ieri al 23-lea său gol în LaLiga, la fel ca Hagi. A fost a 6-a reușită în acest sezon (4 în ultimele 5 etape), fiind iar golgeterul sezonului la Depor. Lider în topul all-time al românilor în LaLiga este Craiovean (48). 

Va fi suspendat

Atacantul a fost nervos spre sfârșit, ca și împotriva Realului. Și a luat cartonaș galben a doua etapă la rând. Cum are 5 avertismente, Andone va fi suspendat etapa viitoare, cu Real Sociedad. 

Top 5 goluri români LaLiga
1. G. Craioveanu 48
2. A. Ilie 35
3. G. Balint 27
4. G. Hagi 23
F. Andone 23
5. F. Răducioiu 19

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  28 Ianuarie 2018, 09:59

Cat despre admirabilul compatriot Craioveanu, numai de bine.

2055796498036137
Mihai Aldescu  •  28 Ianuarie 2018, 04:30

Trebuie să fi prea prost să-l compari pe Andone cu legenda Hagi, ca Andone mai ies jucători la doi, trei ani dar ca Hagi niciodată!!!!

gametable08
gametable08  •  27 Ianuarie 2018, 22:45
Postat de conasu_boeru pe 27 Ianuarie 2018, 21:06

.....23 de goluri în La Liga dar...în 2 ani , spre deosebire de Hagi...în 4 ani !!! Apoi e mult mai ușor de marcat la o echipă mare care își crează multe oportunități, decat la una mică sau foarte mică !!!

Da ,dar Hagi totusi era mijlocas nu atacant :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează