INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Florin Andone a lămurit situația sa de la Deportivo: "Asta e intenția mea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 22:06

Florin Andone a declarat în presa din Spania că intenționează să rămână la Deportivo La Coruna și din sezonul viitor, în ciuda faptului că pe adresa clubului au sosit mai multe oferte pentru el.

"Intenţia mea e să continui aici. În ianuarie au existat telefoane şi tatonări, dar nu am vrut să ascult nimic. Eu veneam după o lună decembrie foarte bună şi era normal ca lumea să sune, dar clubul are încredere în mine sută la sută şi mi-a arătat multă afecţiune. Aceasta e casa mea şi sper să continui mulţi ani aici", a spus jucătorul în vârstă de 24 de ani. 

Atacantul care a reușit să marcheze 10 goluri în actualul sezon din La Liga a declarat că e optimist că echipa sa va reuși să evite retrogradarea.

"Nu trebuie să depindem de nimeni. E clar că există puţină nervozitate, fiindcă au rămas două meciuri şi vrem să ne salvăm, dar Sporting Gijon e mai stresată ca noi.

Cu o diferenţă de cinci puncte şi două partide de disputat, logic ar fi ca noi să ne salvăm şi aşa se va întâmpla", a declarat Andone, la ultima conferință de presă. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează