INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Veste bună! Florin Andone, pe teren fără dureri după un an: „Fericit să joc din nou"

Articol de - Publicat duminica, 25 iulie 2021 14:18 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 14:36

Florin Andone, atacantul lui Brighton în vârstă de 28 de ani, a jucat sâmbătă 45 de minute contra lui Ianis Hagi, în amicalul cu Rangers. Sezonul trecut a fost compromis, după ce s-a accidentat de două ori la ligamentele încrucișate în 2019-2020.

Florin Andone poate să zâmbească. În sfârșit, după un an și nouă luni de suferință. Sâmbătă, la 0-0 în amicalul cu Rangers de pe "Ibrox", atacantul lui Brighton a jucat pentru prima oară din iunie 2020 fără să aibă dureri!

Florin Andone și visul urât de la Galata

De când a fost împrumutat de Brighton la Galatasaray, în toamna lui 2019, a trăit un coșmar. S-a accidentat de două ori grav în Turcia, de fiecare dată la genunchiul drept.

  • Pe 9 noiembrie 2019, la 2-0 în deplasare cu Gaziantep, s-a ciocnit cu Junior Morais și a fost înlocuit după numai 11 minute. Diagnostic: ruptură a ligamentului colateral intern, fiind afectat parțial și ligamentul încrucișat anterior. A reintrat pe 1 martie, dar a prins ulterior numai două meciuri (12 minute) pe teren. La al treilea, a fost luat iar cu targa!
  • Pe 14 iunie 2020, la eșecul de la Rize, a jucat 27 de minute. Portarul advers i-a căzut pe piciorul drept și genunchiul lui Andone a cedat încă o dată. Rezultatul RMN-ului a fost și mai rău decât în 2019: ruptură totală a ligamentului încrucișat anterior.

Florin Andone: „Atât de mult am așteptat acest moment"

A fost încă o dată operat și s-a întors la Brighton, unde nu a jucat deloc la prima echipă sezonul trecut. A avut o încercare de revenire la formația secundă, pe 9 aprilie, dar a fost înlocuit după doar 14 minute, cu altă leziune.

Sâmbătă, a reintrat și nu a mai avut dureri. A evoluat întreaga repriză secundă, la fel ca Ianis Hagi la Rangers. „Atât de mult am așteptat acest moment. 45 de minute. Fericit să joc din nou", a comentat Andone pe Instagram. A fost felicitat și de foștii colegi de la Galata, Radamel Falcao și Jimmy Durmaz.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi, interviu despre viața din Scoția și cum s-a adaptat la Rangers » Ce spune despre Gerrard

Decizie finală în cazul lui Nicolae Stanciu » Ce se întâmplă cu mijlocașul român + președintele îi atacă pe impresari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează