INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON - BOURNEMOUTH 0-5

Florin Andone, criticat dur după umilința lui Brighton! A luat nota 4: „Şi-a irosit şansa”

Florin Andone // FOTO: Reuters +2   FOTO
Florin Andone // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 12:29

Brighton, echipa lui Florin Andone, a fost umiltă de Bournemouth, 0-5. Atacantul român, înlocuit în minutul 58, a primit a doua cea mai slabă notă a învinşilor, fiind criticat pentru cele două ocazii ratate la 0-0. „Şi-a irosit şansa oferită”, l-a acuzat cotidianul The Argus.

Joi împlinise 26 de ani şi a primit o felie de tort în faţă. La două zile distanţă, atacantul Florin Andone a servit şi porţia mare de tortură, în locul cadoului aşteptat.

Bournemouth şi-a luat, cu vârf şi îndesat, revanşa pentru eşecul din Cupa Angliei şi i-a tras o palmă de goluri lui Brighton, aruncată la numai 5 puncte de zona retrogradării.

Care pe care cu Cardiff

Antrenorul Hughton l-a titularizat pe atacantul român, care însă în 58 de minute n-a reuşit să marcheze şi a fost schimbat.

În debutul reprizei secunde, încasase şi un cartonaş galben, pentru o intrare dură.

Cotidianul The Argus l-a văzut al doilea cel mai slab jucător al gazdelor (Knockaert a luat 3, fiind eliminat în minutul 68 la 0-2) şi i-a dat nota 4:

A risipit două bune ocazii de a deschide scorul în prima repriză, deşi se demarcase bine în a urmări centrările colegilor. Şi-a irosit şansa oferită”. Iar marţi are meci cu Cardiff, prima de sub linie. 

Vezi AICI clasamentul din Premier League

5 goluri în 22 de meciuri disputate în Premier League şi Cupa Angliei a reuşit Florin Andone pentru Brighton

4 eşecuri la rând are Brighton în campionat şi Cupă, fără să înscrie, golaveraj 0-10. Nu primise niciodată 5 goluri în acest sezon

Vezi și:

VIDEO Boloni, 3 victorii la rând! Antwerp atacă podiumul şi locul de grupele Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  14 Aprilie 2019, 19:32

Acum 3J de ani, Andone era de Metalul Bucuresti.

bodrin
bodrin  •  14 Aprilie 2019, 15:53

Incă un jucător "cu potențial" care n-a făcut nicio brãnză pe unde a fost!

983753198303624
Ispas Ionut  •  14 Aprilie 2019, 13:38

Cum *** sa scrii in 2 paragrafe consecutive ca are 34 ani apoi 35 ani... ori ati tradus cu google translate si a dat cu virgula la traducere?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează