INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Florin Andone l-a depășit pe Messi, dar rămâne modest: "Niciodată nu mi-am pierdut ambiția"

FOTO: Twitter La Liga
FOTO: Twitter La Liga

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 21:15

Ales recent cel mai bun jucător al lunii decembrie în La Liga, Florin Andone a vorbit despre evoluțiile sale din ultima perioadă din prima ligă spaniolă.

Atacantul naționalei a fost invitatul special al magazinului campionatului spaniol, dezvăluid etapele pe care le-a parcurs pentru a ajunge la evoluțiile bune din prezent.

"A fost un drum dificil, plin de obstacole, a trebuit să lupt şi să muncesc mult. Am ajuns unde sunt acum pentru că nu am încetat niciodată să cred în mine, am muncit încontinuu şi niciodată nu mi-am pierdut ambiţia.

Datorez mult şi persoanelor din jurul meu, celor cu care am lucrat. Toţi au contribuit la ascensiunea mea", a declarat Florin Andone, conform TV Digi Sport.

6 goluri și 2 pase decisivea reușit Andone pentru Deportivo în acest sezon, în 20 partide disputate

Florin Andone a fost ales jucătorul lunii decembrie în prima ligă spaniolă de LaLiga.es, devansându-i pe Lionel Messi și pe mijlocașul Sevillei, Vitolo Machin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează