INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

OFICIAL Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”

Florin Andone // foto: Imago Images
Florin Andone // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 07:05 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 08:55

Florin Andone (29 de ani) a reziliat contractul cu Brighton joi seara, în ultima zi a perioadei de mercato și a semnat cu UD Las Palmas, echipă din al doilea eșalon spaniol.

Andone a semnat un contract valabil un sezon cu Las Palmas și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă luni, 5 septembrie.

Mărire de salariu la CFR Cluj, după evoluțiile excelente din acest sezon » E titular, dar primește doar 1.000 de euro lunar!
CFR CLUJ
Mărire de salariu la CFR Cluj, după evoluțiile excelente din acest sezon » E titular, dar primește doar 1.000 de euro lunar!

Florin Andone a semnat cu UD Las Palmas

Las Palmas l-a prezentat în comunicatul oficial drept „un mare cunoscător al campionatului spaniol. De-a lungul carierei a jucat la CD Castellon, Atletico Baleares, Villarreal B, Cordoba, Deportivo și Cadiz”.

Totodată, i-a evidențiat stilul de joc: „Noul atacant central de la UD Las Palmas se caracterizează prin mobilitate și finalizare, dar și prin munca în apărare și în atac”.

Evaluat la un milion de euro în acest moment, fotbalistul cu 25 de meciuri și două goluri pentru prima reprezentativă a României a jucat sezonul trecut la Cadiz, în La Liga, însă împrumutul său nu a avut succes, soldându-se doar cu un gol în 9 apariții.

Andone și UD Las Palmas, cu ochii pe La Liga

Cea mai bună perioadă din cariera lui Florin Andone a fost la Cordoba, club pentru care a înscris 27 de goluri în 58 de meciuri, 21 dintre acestea în al doilea eșalon, în care va reveni odată cu transferul la Las Palmas.

Antrenată de Francisco Pimienta, Las Palmas va ataca promovarea în La Liga în acest sezon. Stagiunea trecută s-a oprit în semifinalele barajului de promovare.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Gerard Pique, în conflict cu presa spaniolă » Comunicat dur, după ce relația cu Clara Marti a fost făcută publică: „Au depășit limita legalității”

Marius Șumudică, prima victorie pe banca lui Al Raed » Mitriță a marcat singurul gol al partidei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mattteo
mattteo  •  02 Septembrie 2022, 20:15
Postat de supermamaliga_1 pe 02 Septembrie 2022, 11:15

Un mare rebut, cândva o mare speranță și în vizorul multor cluburi, după accidentare s-a remarcat cu *** specific și tradițional, adică *** a ajuns la sacul cu bani, iar performanța, fotbalul și seriozitatea le-a trecut în planul secundar. Nu le este rușină ăstora când se intorc la pachet sau ajung la echipe modeste? N-au deminitate, determinare și dorință de succes?

BAAAAH, asta si-a rupt piciorul nu ca s-a oprit din muncit. La ambitia lui....era pe un drum in sus

marius1979
marius1979  •  02 Septembrie 2022, 13:16

Nu inteleg cum pot unele cluburi sa ofere bani unor jucatori ca Andone. Bravo Florine. Iai prostit si pe astia.

mendeleev
mendeleev  •  02 Septembrie 2022, 12:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează