INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

Florin Andone n-a fost iertat! A primit o suspendare dură după ce și-a lovit adversarul în Cupa Angliei

Florin Andone // FOTO: Reuters
Florin Andone // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 09:55

Atacantul român Florin Andone, 25 de ani, a primit o suspendare drastică și va rata următoarele 3 meciuri ale echipei sale, Brighton.

Florin Andone a marcat în meciul din 16-imile cupei Angliei, West Bromwich - Brighton 1-3, dar a avut de suferit. Atacantul român va rata următoarele trei meciuri ale echipei sale, primind o suspendare drastică, notează BBC.

Astfel, Florin Andone nu va fi pe teren la meciurile cu Derby, Leicester și Huddersfield.

Suspendarea lui Andone vine după ce în meciul cu West Brom l-a lovit cu cotul în bărbie pe Sam Field şi l-a umplut de sânge. Faza i-a scăpat arbitrului Tierney, iar românul a terminat meciul pe teren. Suspendarea lui Andone vine după ce faza a fost analizată folosind proba video.

19meciuri și 4 goluri are Andone la Brighton, echipă la care a venit în această vară

Vezi și:

Românul s-a distrat cu fundașii lui West Brom și a trimis printre picioarele portarului! Brighton s-a calificat în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
641414609341688
Kaiara West  •  09 Februarie 2019, 18:48

Fii serios, toti sunt penalizati daca gresesc, nu exista parti-pris-uri, eu nu stiu ce "parca" a facut un jucator de la Derby County, n-a facut nimic, ca daca facea, era si el suspendat. Anglia nu e Romania.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Februarie 2019, 14:00

Interesant e ca acum o saptamana intr-un meci de Championship unul de la Derby County parca si-a calcat un adversar intentionat pe fata rupandu-i nasul si provocandu-i taieturi profunde pe fata. Partea interesanta e ca ala a scapat fara suspendare complet.

sakamoto
sakamoto  •  09 Februarie 2019, 10:34

La fel trebuie sa procedeze comisia de disciplina, cu grigore de la militzieni, care i-a rupt nasul lui Gardos de la Poli Iasi. Asta numai daca am avea un fotbal curat si nu condus de Mafia psd.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează