INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Andone, pe radarul unei echipe de tradiție din Premier League! Britanicii sunt gata să-i achite clauza de reziliere

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 17:55

Florin Andone, atacantul de 24 de ani al celor de la Deportivo la Coruna, a atras atenția englezilor de la Everton, care îl văd drept un posibil înlocuitor pentru Romelu Lukaku.

Conform publicației engleze The Sun, oficialii lui Everton au luat legătura cu cei de la Deportivo la Coruna, pentru a se interesa de un eventual transfer al atacantului. Mai mult decât atât, englezii ar fi dispuși să-i plătească lui Andone clauza de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro.

În această vară, de serviciile lui Florin Andone s-au interesat și alte echipe din Anglia, printre care se numără Burnley, Watford și West Brom, însă niciun club nu a fost dispus să plătească suma cerută de Depor.

Everton l-a vândut pe Romelu Lukaku la Manchester United în această vară, pentru 75 de milioane de lire. După primele 6 etape din Premier League, "caramelele" sunt pe locul 14, cu 7 puncte, la egalitate cu Brighton. 

un gol
și 2 pase decisive are Florin Andone în acest sezon din La Liga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bion200
bion200  •  29 Septembrie 2017, 02:40

S-a baut gaz aici? Lukaku e posibil cel mai bun varf din Europa. sau oricum intre primii.

jerry_baciu
jerry_baciu  •  28 Septembrie 2017, 19:20

The Sun este precum Libertatea la noi...insa stiu ca au fost ceva echipe din albion interesate de Andone. Sa ii tinem pumnii si daca va reusi sa ajunga in Premier League atunci am putea spune ca avem un atacant de top. Multa bafta,Florin!

2033503936935936
Ionel Marculescu  •  28 Septembrie 2017, 19:05

Bravo sa calce multi pa urmele tale

Vezi toate comentariile (3)
Comentează