INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

UPDATE Rapid nu renunță la Florin Andone » Atacantul e dorit și în Spania

Florin Andone s-ar întoarce la CD Castellon. Foto: Imago Images
Florin Andone s-ar întoarce la CD Castellon. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 13:16 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 13:43

După mai multe sezoane dificile, cu două accidentări grave la Galatasaray, cariera lui Florin Andone s-a prăbușit. La 30 de ani, ar putea da restart la CD Castellon, clubul din liga a treia iberică, unde a debutat în ianuarie 2011, când nu împlinise încă 18 ani.

UPDATE 13:30 » Rapid NU și-a luat gândul de la Florin Andone

Sursele GSP apropiate de Rapid susțin că giuleștenii continuă negocierile cu Florin Andone. Încearcă să-l convingă să vină în Liga 1.

Știrea inițială: Florin Andone, aproape de CD Castellon

În vara lui 2019, într-un moment bun al carierei, Florin Andone a fost împrumutat de Brighton la Galatasaray, dar în acel sezon a suferit cele mai grave accidentări.

Leziuni ale ligamentelor încrucișate la ambii genunchi, prima în toamna lui 2019, a doua în vara lui 2020, în timpul prelungirii sezonului din cauza pandemiei.

Alexandru Cicâldău și-a găsit echipă! Nu vine la Universitatea Craiova + Cine e primul transfer al lui Laurențiu Reghecampf în Bănie
TURCIA
Alexandru Cicâldău și-a găsit echipă! Nu vine la Universitatea Craiova + Cine e primul transfer al lui Laurențiu Reghecampf în Bănie

A jucat doar 12 partide (două goluri) la Istanbul, apoi s-a întors la Brighton, pierzând întreaga stagiune 2020-2021.

De atunci, cariera sa s-a prăbușit. Împrumutat încă o dată, la Cadiz, a fost folosit numai 173 de minute în cinci meciuri de LaLiga (în conflict cu antrenorul, a apărut o singură dată titular), fiind cedat definitiv în 2022 în divizia secundă spaniolă, la Las Palmas. Nici acolo nu a impresionat, cu două reușite în 19 etape.

Florin Andone, multe discuții, inclusiv cu Rapid

Pe 30 iunie, altă despărțire. Și atacantul în vârstă de 30 de ani, cu 25 de selecții și două goluri printre „tricolori", își tot caută echipă.

 S-a vorbit de Malaga, Cordoba și Atletico Baleares, toate din liga a treia, AS a susținut la un moment dat că ar putea ajunge la Racing de Ferrol, nou promovată în Segunda, unde ar fi fost dorit de Cristobal Parralo, fostul său tehnician de la Deportivo La Coruna. Se află și pe lista lui Rapid, însă nu s-a concretizat nimic până acum. Discuțiile continuă.

„Florin Andone vede cu ochi buni proiectul de la CD Castellon”

O altă variantă se profilează acum, tot în D3 spaniolă. Paco Xixidro, redactor-șef la El Periodico Mediterraneo, publicație ce apare la Castellon, a scris că „în ciuda zvonurilor care l-au legat de alte echipe, CD Castellon e în pole-position să-l ia pe vârful român. Clubul l-a contactat pe agentul jucătorului încă de săptămâna trecută și Florin vede cu ochi buni proiectul alb-negru. Ideea de a se întoarce la formația unde fanii îl apreciază ar putea conta decisiv”.

Castellon e echipa la care Andone a debutat în fotbalul profesionist în ianuarie 2011, la nici 18 ani, jucând patru meciuri în acel sezon 2010-2011 în Segunda B (D3).

„Negocierile pentru Florin Andone ar putea dura mai multe săptămâni”

Același jurnalist iberic a precizat: „Totuși, pentru că sunt mai multe cluburi interesate de el, negocierile s-ar putea complica și ar putea dura mai multe săptămâni. Dacă va semna la Castellon, va fi unul dintre jucătorii cu cele mai mari salarii din liga a treia”.

Citește și:

Mutare de ultim moment în Superliga: semnează fotbalistul cu 5 titluri în CV

Poli Iași, 4 transferuri într-o zi: doi vin de la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Piticu123
Piticu123  •  26 Iulie 2023, 18:08
Postat de lefter_popescu pe 26 Iulie 2023, 15:13

Amice, încă-l așteaptă pe Drăguș sa se decidă. Cluburile s-au înțeles pt 1.4 mil euro ,dar jucătorul încă face figuri. Sper ca în final sa vina la Rapid. Cu Celalalt se înțelese pt 1.1 mil. euro și chiar și la salariul jucătorului. însă a apărut Rubin Kazan cu oferte mai bune ,atât pt club cât și pt jucator, asa ca a ales repede sa meargă la rusi. Acum dacă a apărut și Andone, foarte bine. Sa-l convingă și pe el și pe Drăguș...si tot ar fi bine.

Glumesti,nu?

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  26 Iulie 2023, 16:09
Postat de lefter_popescu pe 26 Iulie 2023, 15:20

Amice, încă e bun pt liga noastră. Are viteza, face un presing bun și e rău în sensul bun. Daca se intelege cu Rapid , va fi un câștig pt echipa. Va înscrie multe goluri.

Nu știe cu mingea, neicusorule! Degeaba alearga precum un bezmetic, nu stie sa o bage in ațe, fir-ar sa fie!... L-am vazut la nationala...A ratat din toate pozitiile posibile...Un atacant tre sa dea goluri...Simplu! Pentru asta e angajat, nu pentru viteza si presing. Pe onoarea mea!

brentford
brentford  •  26 Iulie 2023, 15:35
Postat de Piticu123 pe 26 Iulie 2023, 14:09

Onorata conducere,vreti sa aduceti o petarda de fotbalist!Cate 2 goluuri in 25-30 meciuri jucate.Unde sunt cele 3,5 milioane pentru transferuri? Dati 1,5 milioane si aduceti un varf ca lumea din strainatate,nu mai aduceti tot felul de expirati romani de afara!Cum sa aduci un varf care a dat 2 goluri la nationala in 25 de meciuri?Ori Daniel Niculae e paralel cu functia asta,ori actionarii nu vor sa investeasca in transferuri.

Este ultimul atacant roman dupa Mutu care a jucat in Premier League. A marcat 6 goluri in 30 de meciuri. Daca este in forma nu exista atacant mai bun in MamaLiga. Si poate ajunge in Giulesti liber de contract.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează