INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone va fi antrenat de o legendă a Milanului » Când va semna noul antrenor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT - Publicat luni, 05 februarie 2018 09:43

La doar o zi după umilința din campionat cu Real Sociedad, scor 0-5, conducerea lui Deportivo la Coruña a decis să îl demită pe Cristóbal Parralo, iar presa spaniolă scrie că viitorul antrenor al echipei unde joacă Florin Andone este Clarence Seedorf.

Olandezul este liber de contract din decembrie 2016, după despărțirea de chinezii de la Shenzen FC. Seedorf a ratat atunci calificarea în prima ligă chineză și a fost înlocuit cu Sven-Göran Eriksson. Înainte de a antrena în China, fostul mijlocaș a debutat în antrenorat pe banca Milanului, echipă pentru care a evoluat 10 ani ca jucător.

Ca fotbalist, Seedorf este unul dintre cei mai titrați olandezi din toate timpurile, reușind să câștige 20 de trofee. Are în palmares titlul în Olanda, Spania, Italia și Brazilia. Totodată, este primul și singurul jucător care a câștigat UEFA Champions League cu 3 echipe diferite: o dată cu Ajax, o dată cu Real Madrid și de două ori cu AC Milan. Este unul dintre jucătorii emblematici cu care Milanul a scris istorie și a fost un pilon de bază în mijlocul Olandei, pentru care a bifat 87 de meciuri și a înscris 11 goluri.

Conform Marca, Deportivo îl va numi antrenor pe Seedorf în cursul zilei de luni. Inițial, Martin Lasarte era favorit să preia banca tehnică, însă uruguayanul a refuzat oferta echipei de pe “Riazor”.

surse: thestar.com, football-espana.net, marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează