INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone, votat a doua oară jucătorul lunii » Deportivo e în criză, după 14 meciuri fără victorie: "Nu vom minți pe nimeni!"

FOTO: facebook.com/RCDeportivo
FOTO: facebook.com/RCDeportivo

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 09:51

Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, este pe locul 19, la șapte puncte de Levante, prima deasupra liniei retrogradării: ”Nu vom minți pe nimeni, nu mai valorează nimic doar să spunem că scăpăm”.

Accidentat la 1-1 cu Las Palmas, pe 17 martie, când a suferit o leziune la gamba stângă, Andone e refăcut, va relua mâine pregătirea alături de colegi și, duminică, împotriva lui Atletico, va fi probabil pe teren. Dar psihic, nici el nu mai este atât de tare. 

Deportivo nu a mai învins de la 1-0 cu Leganés, din 9 decembrie. Aproape patru luni fără victorii și este pe locul 19, tot mai jos în prăpastia retrogradării.

Jucătorul lunii a doua oară la rând

"Poate ne ajută Dumnezeu, coboară din cer cu o baghetă și ne salvăm", a declarat atacantul la conferință. "Nu vom minți pe nimeni. Nu mai valorează nimic doar să spunem că scăpăm. Suntem la șapte puncte în spatele lui Levante. Noi ar trebui să luăm trei puncte, iar Levante să piardă trei...". 

"Tricolorul" a rămas unul dintre puținii alb-albaștri în care fanii galicieni mai cred. Ei l-au ales pe Andone jucătorul lunii a doua oară la rând. Ianuarie, februarie. Chiar dacă luna trecută nu a înscris deloc. Însă el e ultimul care mai luptă.
"Ne batem până la final. Iar la Madrid, cu Atletico, vom risca. Câștigăm cu 1-0 sau pierdem cu 5-0". 

14 meciuri la rând fără victorie are Deportivo în LaLiga (9 înfrângeri și 5 egaluri)

73,9%dintre fanii lui Depor l-au votat pe Andone cel mai bun jucător din februarie (pe Facebook); pe Twitter, 69%

"Suntem toți foarte afectați, simțim că am eșuat. Această situație ne-a lovit puternic. Egalul nu ne mai ajută. Atletico va juca să ne ucidă, dar vom încerca să ne impunem. Trebuie să gândim pozitiv. Dacă vom gândi negativ, chiar că ne vom prăbuși" Florin Andone, atacant Deportivo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează