INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Florin Bratu, bombardierul! Ex-dinamovistul i-a calificat pe Litex în Cupă cu gol în minutul 90 plus 3!

Articol de - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Florin Bratu a făcut senzaţie în Cupa Bulgariei, într-un meci încheiat cu puţine minute în urmă. Atacantul, împrumutat de Dinamo la Litex Loveci, a dat golul victoriei în minutul 90 plus 3 în meciul cîştigat pe terenul lui Cernomoreţ Balcic. Fotbalistul intrase în minutul 80 şi a fost providenţial pentru "portocalii".

 

"Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa. Dedic victoria tuturor prietenilor, familiei, dar şi în memoria unui mare <cîine roşu>, Bogdan Raţiu", a declarat cel poreclit "Mitraliera" de către suporterii din Ştefan cel Mare.

 

Playtech: Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii


Comentarii (6)
vvv1916
vvv1916  •  22 Noiembrie 2010, 06:08

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

teleghidat
teleghidat  •  21 Noiembrie 2010, 14:59

bv

velky
velky  •  21 Noiembrie 2010, 08:15

Sa vina BRATU inapoi Este ciine adevarat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează