INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Florin Gardoș a demontat un mit în direct, în studioul GSP.RO: „În Anglia se bea mai puțin decât în România”

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 18:31 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 21:27

Fostul fundaș central, Florin Gardoș a jucat timp de patru ani la Southampton, în Anglia. În cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” acesta a demontat mitul conform căruia englezii sunt mai consumatori de alcool.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

„Se bea mult mai puțin decât mă așteptam! Mai ales că aveau reputația asta, wow ce se bea în Anglia. Se bea mai puțin decât în România”, a fost mesajul de început al lui Gardoș.

Dacă la echipele din România înaintea meciurilor mai este permis un pahar de vin roșu, iar după bere la greu, Gardoș spune că situația în Premier League este cu totul alta.

„Nu exista la refacere cum e la noi, bere. Nu exista la cină, nu exista înainte de meci un pahar de vin. Nu exista alcool cu 24 de ore înainte de un meci”, a explicat Florin.

„Mai făceam câte o petrecere la câteva luni, în club sau în pub și atunci se bea. Eu n-am văzut niciodată alcool în trei ani și jumătate în stadion! Înainte se mai practica, iar unul dintre maseuri care era foarte vechi în club zicea: «Când mai aveam un meci în deplasare tot drumul beam, dar acum nu mai faci față dacă o ții în ritmul ăsta»”, a mai dezvăluit fostul internațional.

„L-am sunat pe antrenor de la un telefon lipit de perete!”

Ioan Becali a povestit cum a realizat în 2014 transferul lui Florin Gardoș de la FCSB la Southampton, deși impresarul era în închisoare la acea vreme.

L-am făcut din pușcărie, din Slobozia, de la un telefon agățat de perete. Înainte să fiu arestat, Gardoș era pe lista lui Southampton, acolo unde Mauricio Pochettino era antrenor. Ulterior am fost arestat, iar Ronald Koeman a venit antrenor la Southampton. L-am sunat pe Dragoș Sârbu (nr. cel care se ocupa de firma de impresariat) și i-am zis să-l caute pe Ronald și să-i transmită că în ziua următoare îl voi suna. O să îi apară un număr de centrală și să răspundă”, a povestit impresarul.

Apoi, „l-am sunat din pușcărie. Mi-a spus că îi pare rău de mine, iar eu i-am zis «Ai o listă cu fundași centrali, lăsată de Pochettino. Gardoș e pe listă». El mi-a zis să-l sun ziua următoare. L-am sunat și mi-a spus «Da, Gardoș e pe o listă cu 6 fundași». Îi zic «Uite, ești prietenul meu, ai spus că îți pare rău de mine. Ai 3 fundași și îți mai trebuie unul. Ia-l pe Gardoș». M-a întrebat ce caracter are și i-am spus că e precum Chivu, cuminte și muncitor. Și uite așa a dat 6,8 milioane de euro pentru el, iar Gardoș a primit 4 milioane net pentru 4 ani de contract”.

Citește și:

Victor Angelescu e cu gândul la titlu după ce Rapid a bătut-o pe FCSB » Și nu uită de Mutu: „Păcat că am început cu am început, dar știm motivele”
FCSB - RAPID 1-2
Victor Angelescu e cu gândul la titlu după ce Rapid a bătut-o pe FCSB » Și nu uită de Mutu: „Păcat că am început cu am început, dar știm motivele”
FRF a făcut anunțul: verdictul în cazul CSA Steaua - Chipciu » Cum a fost penalizat jucătorul pentru ironiile sale
SANCȚIUNE
FRF a făcut anunțul: verdictul în cazul CSA Steaua - Chipciu » Cum a fost penalizat jucătorul pentru ironiile sale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mattteo
mattteo  •  06 Noiembrie 2023, 20:07

„Se bea mult mai puțin de cât mă așteptam!". Nu pot sa cred ca cineva e angajat la voi si a scris 'de cat"

1ianuarie
1ianuarie  •  06 Noiembrie 2023, 19:34

Ăsta nu e cel care profețea succesul fcsb-ului contra Rapidului? Unii chiar se cred Nostradamus dacă au dat cu bocancul în bășică.

Razvan
Razvan  •  06 Noiembrie 2023, 19:03

1 mil an in anglia ii putin, macar 5,6 daca erau si, asa era la coada cu banii, in turcia se apropie de 1 mil sau mai mult daca i bun

Vezi toate comentariile (4)
Comentează