INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Gardoș sare din schemă la Southampton! Decizia luată de șefii clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 20:54

Fundașul olandez al echipei Celtic Glasgow, Virgil van Dijk, a fost achiziționat de formația Southampton, unde este legitimat și Florin Gardoș, a anunțat L'Equipe.

Van Dijk a semnat un contract pe cinci sezoane cu Southampton, care va plăti aproximativ 13 milioane de euro pentru transferul său.

În vîrstă de 24 de ani, Van Dijk, a fost achiziționat de Celtic Glasgow în vara anului 2013 de la FC Groningen pentru aproximativ patru milioane de euro.

Florin Gardoș a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi la mijlocul lunii iulie, în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o în timpul unui meci amical, și va fi indisponibil mai multe luni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
e_scu
e_scu  •  02 Septembrie 2015, 08:38

Chiar si accidentat, Gardos este cu 3 clase peste mascariciul asta. 13 milioane..mai bine il aduceau pe Lovren inapoi pe banii astia sau il transferau definitiv pe Alderweireld.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează