INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER DRĂGUȘIN

EXCLUSIV Florin Manea a intrat la discuțiile decisive cu Genoa pentru Radu Drăgușin: „La banii ăștia, italienii o vând și pe soacra patronului!”

Radu Drăgușin // FOTO: Imago
Radu Drăgușin // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 12:04 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 18:55

Florin Manea, agentul fundașului Radu Drăgușin (21 de ani), a vorbit în jurul orei 11:30 la GSP Live despre transferul apărătorului de la Genoa. Ultimele vești în cazul transferului sunt că Tottenham ar avea un acord total, atât cu românul cât și cu Genoa. Bayern stă și ea la pândă, în timp ce Napoli a renunțat la idee.

UPDATE ora 18:30: Agenții lui Radu Drăgușin au zburat la Londra. Conform agenției Tuttormercatoweb.com, Florin Manea și Gabriele Giuffrida s-au deplasat în această după-amiază în capitala Angliei pentru a regla ultimele detalii ale transferului fundașului de 21 de ani la Tottenham.

Agentul anunță că sunt mari șanse ca azi să se stabilească viitorul internaționalului român, când au loc discuțiile decisive cu clubul italian. Nemții au titrat azi acord total Genoa - Tottenham, contract până în 2029 și 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri în schimbul lui Drăgușin. 

VIDEO Florin Manea intră la discuții cu Genoa pentru viitorul lui Radu Drăgușin

„Sunt acum la Genoa, la club. Probabil azi se vor decide dacă și unde pleacă. Îmi pare rău că nu pot vorbi foarte mult. Sunt cluburi foarte mari implicate. 

Trebuie să așteptați puțin. S-ar putea să nu fie nicio știre. S-ar putea să rămână aici în continuare. Discutăm. Sunt la club. În 30 de minute voi intra în discuții. Probabil, după-amiază vom ști mai multe.

Pe Radu nu-l afectează discuțiile. Râde, are calm. Are încredere mare în mine și nu are de ce să se streseze. Merită tot ce i se întâmplă, am încredere maximă în el. Dacă vom alege să plecăm, se va impune și la viitoare echipă. 

Dacă Genoa e dispusă să-l dea? La sumele care se vehiculează, cred că o vinde și pe soacra patronului. E normal. Genoa nu ar fi vrut să-l dea, dar pentru suma corectă oricine e de vânzare. 

Vedem ce va fi în viitor. Radu el evaluează ce e mai bine pentru el în carieră. Nimeni nu-i poate garanta că joacă. De el depinde. Și înțelege foarte bine totul. 

Alegerea va fi luată în funcție de traiectoria pe care o vrea în carieră. Eu zic că va da randament în orice campionat. Știu cum se pregătește. E senzațional! Dacă joci în Italia, poți juca oriunde în lume. De aceea am mers la Juventus la 16 ani”, a declarat Florin Manea la GSP LIVE.

Citește și: 

Mircea Lucescu, sfat pentru Drăgușin: „Să se ducă acolo! Îți dă măsura exactă a valorii tale”

Avem un român în echipa turului din Serie A, alcătuită pe baza notelor primite în Corriere dello Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
VardyParty
VardyParty  •  09 Ianuarie 2024, 21:44
Postat de JohnnyWalker66 pe 09 Ianuarie 2024, 18:12

Am scapat de Prodanca si am dat de samsarul asta, traficant de persoane!

Slava Cerului, nu are decât un singur client. Pana s'o trezi și ala...

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  09 Ianuarie 2024, 18:12

Am scapat de Prodanca si am dat de samsarul asta, traficant de persoane!

mishu_74
mishu_74  •  09 Ianuarie 2024, 18:11

primul lucru pe care l-as face daca as fi Dragusin, dupa transfer, sau chiar daca nu se mai face, l-as concedia pe impresar.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează