INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Florin Manea le-a spus italienilor de ce nu a rămas Drăgușin în Serie A, la Napoli sau Milan: „I-a păsat mai mult decât de cariera lui!”

Radu Drăgușin, în dreapta, în meciul cu AC Milan // foto: Imago Images +21   FOTO
Radu Drăgușin, în dreapta, în meciul cu AC Milan // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 08:40 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 09:19

Impresarul lui Radu Drăgușin (21 de ani), Florin Manea, le-a spus italienilor că stoperul ajuns la Tottenham nu a dorit sub nicio formă să continue în Serie A, la Napoli sau AC Milan, pentru că „nu voia să meargă la altă echipă din Italia, s-a gândit mai mult la fanii rossoblu decât la cariera lui”.

Radu Drăgușin este, oficial, jucătorul lui Tottenham. Fundașul român a fost cumpărat pentru 25 de milioane de euro ca sumă fixă, plus alte 5 sub formă de potențiale bonusuri, în funcție de ce va reuși Radu în cei 6 ani de contract cu londonezii.

Pentru semnătura lui Drăgușin s-au luptat mai multe cluburi importante. Bayern Munchen și Napoli au trimis oferte oficiale, dar fundașul român a preferat-o pe Tottenham. În peisaj a fost și AC Milan, dar interesul rossonerilor nu s-a concretizat într-o ofertă oficială.

Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”
INVESTIȚIE
Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”

Florin Manea le-a spus italienilor de ce nu a rămas Radu Drăgușin în Serie A, la Napoli sau Milan

În ziua oficializării transferului la Tottenham, impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, le-a spus italienilor de ce fotbalistul român nu a luat în calcul să continue în Serie A, unde a evoluat în prima parte a sezonului pentru Genoa.

+17 FOTO

„Napoli a fost implicată în negocieri de la început, a fost un interes concret, am vorbit de multe ori cu De Laurentiis (n.r. - proprietarul clubului). Și Milan l-a vrut, dar băiatul a preferat să meargă în străinătate datorită legăturii cu fanii lui Genoa.

Cel mai concret interes a fost de la Napoli, dar Radu nu a vrut să meargă la altă echipă italiană, el nici măcar nu voia să o lase pe Genoa în mijlocul sezonului. Până la urmă, s-a gândit mai mult la fanii rossoblu decât la cariera lui.

Milan s-a interesat despre Drăgușin, am vorbit cu Moncada (n.r. - Geoffrey, scouterul-șef) dar i-am spus că aleseserăm deja Tottenham. Suntem mulțumiți cu decizia noastră, Radu se ține mereu de cuvânt. Mereu”, a spus Manea pentru Tuttomercatoweb.

Radu vrea să joace toate meciurile la Tottenham, a visat să ajungă în Premier League de când era copil. Când avea 16 ani, am prezis că va ajunge în Anglia. 

- Florin Manea

VIDEO. Radu Drăgușin a îmbrăcat pentru prima dată tricoul lui Tottenham

Mai multe știri despre Radu Drăgușin:

În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”
Cât costă tricoul lui Radu Drăgușin pus la vânzare de Tottenham » Comparație cu FCSB, Dinamo și Rapid
TOTTENHAM
Cât costă tricoul lui Radu Drăgușin pus la vânzare de Tottenham » Comparație cu FCSB, Dinamo și Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează