INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Florin Niță, momente grele într-un supermarket » „Pleacă din țara asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 14:40

Florin Niță a avut parte de un moment neplăcut, în Cehia. În luna mai, un vânzător dintr-un supermarket l-a atacat verbal. 

Vânzătorul i-a pus o întrebare în limba cehă, iar portarul de la Sparta Praga n-a știut să-i răspundă. A fost momentul când a pornit scandalul. Vânzătorul a țipat la român: „Dacă nu știi limba cehă, du-te să trăiești în țara ta! N-ai ce să cauți aici!”, scrie Pro X.

Niță a încercat să calmeze spiritele și și-a scos buletinul, dar angajatul de la supermarket nu s-a oprit. Un client însă a intervenit și cearta s-a oprit, după care a povestit pe facebook ce s-a întâmplat.

Portarul român l-a așteptat în parcare pe omul care l-a salvat și i-a oferit un cadou: „N-am la mine deâct niște postere pe care pot să semnez, îmi pare rău. Ți le ofer cu tot dragul!”.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali sare la Ianis Zicu: „Bă, băiatule, nu ți-e rușine?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează