INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Ce se întâmplă cu portarul naționalei » De ce riscă Florin Niță să nu joace în acest sezon

Florin Niță
Florin Niță

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 11:06 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 11:45

Florin Niță (34 de ani), portarul de la Sparta Praga, nu a mai jucat de 10 luni la echipa de club, iar acest lucru ar putea continua și pentru restul sezonului în curs.

Titularul naționalei a încercat să plece în această vară de la Sparta, dar în cele din urmă nu a semnat cu o altă echipă. Acum, el riscă să nu joace deloc în acest sezon, fiind tras pe linie moartă de echipa cehă, potrivit ISport.cz.

Adi Popa, după victoria cu Dinamo: „Trăim cu speranța că vom intra în normalitate, ca în Europa”
DINAMO - CSA STEAUA 1-2
Adi Popa, după victoria cu Dinamo: „Trăim cu speranța că vom intra în normalitate, ca în Europa”

Niță riscă să nu mai joace în acest sezon

Ultimul meci al lui Niță la Sparta a fost pe 21 noiembrie 2021, întru-un 0-4 cu Slovacko. De atunci el a fost trecut pe linie moartă de conducerea clubului.

Conform sursei menționate, internaționaul român nu va mai fi folosit de Sparta Praga, iar dacă nu va pleca în iarnă, riscă să stea 20 de luni fără meci la echipa de club. De la momentul excluderii din planurile Spartei, Niță a jucat 6 meciuri la națională.

Ce spunea Niță despre situația de la Sparta în decembrie

Ales fotbalistul român al anului 2021 în ancheta Gazetei Sporturilor, Niță se declara șocat de decizia Spartei încă din decembrie.

Nu am primit nicio explicație concretă de la antrenor. Am vorbit cu directorul sportiv și cu restul antrenorilor și nu știu ce să-mi spună. A fost doar decizia antrenorului principal. Eu am încercat să vorbesc cu dânsul, dar, din păcate, nu am reușit.

Sunt om, nu sunt robot! Nu am cum să nu am o reacție, să nu pun la suflet. Mă deranjează... Dar spuneți-mi voi ce pot să fac?! Încerc să dau ce-am mai bun la antrenamente și poate o reveni la sentimente mai bune.

În momentul în care sunt acum... Sincer să fiu - și nu are sens să mint pe nimeni! -, mi-aș dori să fac pasul într-un alt campionat. Aici am observat că nu sunt apreciat cum ar trebui. Nu mă simt respectat... După atâtea rezultate bune, fiind și portarul din Cehia cu cele mai multe meciuri fără gol primit. Cred că sunt vreo șase... După un an senzațional, mă tragi pe linie moartă

- Florin Niță

Citește și:

Șumudică a pierdut din nou în Arabia Saudită + Pjanic, gol la debut pentru echipa lui Olăroiu

Gol cu dedicație pentru Edi » Denis Drăguș visează la revenirea la națională, după o nouă reușită la Standard Liege

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nicto
nicto  •  11 Septembrie 2022, 13:03

daca venea la CFR era titular... acuma e baiatul ala Italianul... Nita stia in ce conditii ramane... a ales banii din contract... acuma de ce sa-mi fie mila de el... se odihneste pe banii cehilor si va veni odihnit la nationala lui Jordanescu Junior... om de baza in toata regula

sportix
sportix  •  10 Septembrie 2022, 16:10

Imi pare rau pentru el. Este talentat si muncitor, cu siguranta merita un final de cariera mai fericit...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  10 Septembrie 2022, 15:46

Becali si- a bătut joc de tine ,impresarul tău se pare la fel ,ce naibii voi fotbaliștii ( chiar dacă se știe ca la școală nu prea ați fost !?) dar sa nu ai o părere ,va meritați soarta !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează