INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OPINIE

Florin Răducioiu, declarații tăioase despre Ianis Hagi: „Nu merită să fie titular. Are disciplină, problema e la calitate”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 10:28

Florin Răducioiu, 49 de ani, fostul coechipier al lui Gică Hagi în echipa de aur a României, a vorbit despre Ianis (21 de ani), fotbalist care trece printr-o perioadă tulbure la Genk, unde nu prinde deloc minute. 

Răducioiu a lucrat cu Hagi jr. în urmă cu 7 ani, pe când era selecționer la U15. 

„Sunt convins că Ianis Hagi nu merită încă să fie titular (n.r - la echipa de club). Nu vreau să folosesc multe cuvinte acum pentru că nu are rost. În momentul de faţă, nu merită să joace titular. Nu ştim ce se întâmplă în timpul săptămânii, nu ştim cum se antrenează. 

Hai să îi dăm un pic de timp, câteva săptămâni, să reuşească să îşi găsească într-un fel sau altul ritmul, intensitatea în antrenamente şi să îl convingă pe antrenor să joace titular. 

Eu nu cred că lui Ianis Hagi îi lipseşte disciplina. E evident că ceva îi lipseşte din punct de vedere al calităţii şi cum se exprimă el în teren. Probabil îi trebuie o mai mare intensitate, mai multă răutate”, a declarat Răducioiu, la TV Telekom Sport.  

„Nu vreau să îl critic foarte mult pe Ianis Hagi. Nu îmi permit, pentru că îl cunosc foarte bine pe acest copil. Dar evident ne întrebăm de atâtea luni de ce nu reuşeşte să joace şi să se impună la echipa aceasta” - Florin Răducioiu

Miercuri seara, Genk, cu Ianis Hagi introdus în minutul 80, a pierdut clar pe teren propriu, 1-4 cu Salzburg, în grupele Ligii Campionilor. 

Vezi și: 

Ianis Hagi, șansă nouă: motivul pentru care ar putea reapărea în primul „11” al belgienilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
vishnu
vishnu  •  29 Noiembrie 2019, 21:54
Postat de user_digi.forum pe 28 Noiembrie 2019, 13:21

Și, când te gândești că, recent, scriitorul Gheorghe Hagi și-a lansat cartea „Campionii creează campioni”!!

Il iubim noi prea mult, dar la ce blaturi si magarii a facut ar trebui pus in acceasi "incapere" cu ceilalti mari scriitori ai nostri.

394966434424757
Mihai Dinu  •  28 Noiembrie 2019, 16:54

Tot vorbiti de Ianis Hagi, dar ce a facut acest baiat in fotbal in afara de cateva meciuri bune la echipa tatalui si un gol din corner (vantul!) in preliminarii la tineret! La Fiorentina nimic, la turneul final de tineret am primit doua goluri cu contributia sa (numai d-nii ziaristi au zis ca extraordinar) acum la Genk nimic, de ce se vorbeste? De ce ni se baga pe gat? De ce ocupa un post de titular la nationala ROMANIEI ? Mai are mult ptr. a arata ceva! P.S. Vedeti daca Genk este de vanzare si daca da propuneti o lui G. Hagi si asa rezovam probleme cu Ianis H.

10153836040333310
Blonder DC  •  28 Noiembrie 2019, 16:27

https://www.youtube.com/watch?v=G_H9nmazX-0

Vezi toate comentariile (22)
Comentează