INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREZENTARE OFICIALĂ

FOTO Andrei Ivan a fost prezentat oficial la Krasnodar » Declarație surprinzătoare a atacantului oltean

Foto: fckrasnodar.ru +2   FOTO
Foto: fckrasnodar.ru

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 18:13

Atacantul Andrei Ivan (20 de ani) a fost prezentat oficial la gruparea rusă FK Krasnodar, care a plătit celor de la CS U Craiova 4 milioane de euro pentru transfer.

Fotbalistul oltean a oferit o declarație surprinzătoare, având în vedere că în urmă cu câteva luni șefii lui CS U anunțau că va pleca la o echipă importantă din vestul Europei. Ivan susține că la Krasnodar i-au fost depășite așteptările. 

"Sunt încurajat de această mutare și foarte impresionat de echipa FK Krasnodar. Ce am găsit aici nu doar că mi-a îndeplinit așteptările, ci mi le-a depășit. Sper să câștig titlul alături de Krasnodar", a spus Ivan pentru site-ul oficial al clubului din Rusia. 

În perioada de transferuri din iarnă, au apărut zvonuri că Andrei Ivan ar fi fost monitorizat de clubului precum PSV, FC Bruges sau Palermo.

În cele 82 de meciuri jucate de Andrei Ivan în Liga 1, atacantul de 20 de ani a marcat de 17 ori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mannecken
mannecken  •  21 Iulie 2017, 17:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  21 Iulie 2017, 07:43

Parca îl monitoriza Barcelona , Real , etc ... echipe de top din Europa !!!!! Văd ca a ajuns in Rusia și peste 1 an va fi înapoi . Nici un milion de euro nu face . Ca sa ajungi fotbalist mai tb sa și gândești puțin , iar mintea la Ivan este 0 .

mannecken
mannecken  •  20 Iulie 2017, 22:02

Care oltean, mooo ? Dâmbovitean naturalizat oltean. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează