INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  APARIȚIE

FOTO Apariție șocantă a lui Gabi Tamaș în Israel » A uimit pe toată lumea cu noul look

FOTO: Instagram Gabi Tamaș +4   FOTO
FOTO: Instagram Gabi Tamaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 11:44

Gabi Tamaș, 34 de ani, fotbalistul celor de la Hapoel Haifa, a șocat pe toată lumea cu ultimul look cu care s-a afișat în Israel. 

Fotbalistul s-a vopsit în cap în roșu-negru, culorile clubului pentru care evoluează, conturându-și pe cap aspectul unei mingi de fotbal.

Nu doar Gabi Tamaș a avut o schimbare șocantă de Look. Gabi Enache, fostul fotbalist al FCSB-ului, s-a vopsit blond și și-a tatuat o cruce pe cap (DETALII + FOTO AICI).

Tamaș nu e la prima astfel de apariție de când joacă la Hapoel Haifa. A mai făcut-o și în ultimele luni: 

De altfel, la începuturile carierei, pe vremea când evolua pentru Dinamo, Gabi Tamaș și-a vopsit părul în roșu după un triumf alături de "câini" în Cupa României. 

Tamaș se află pe lista jucătorilor convocați pe lista lui Cosmin Contra pentru "dubla" cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor. (Lista completă, AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
knuty
knuty  •  05 Octombrie 2018, 14:56

Statul Israel a ramas uimit de *** asta ,ca si-a cedat teritoriul Palestinei!!!Acest *** face de rusine sportul si fotbalul!!*** Contra l-a chemat la lot ***!Pentru presa romana de doi bani e un erou!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  05 Octombrie 2018, 13:08

Si ati mai chemat clownul asta si la nationala.Asta cind bea rau se duce la frizer si-i zice amuza-te si cind ma trzesc vad eu ce-a iesit.Vedeti consecintele consumului de alcool fara moderatie.

magic4ever
magic4ever  •  05 Octombrie 2018, 13:07
Postat de vladutz13 pe 05 Octombrie 2018, 12:40

Exact ce lipsea la Nationala :)). Joaca la o echipa din strainatate, dar hai sa ne imaginam ca juca in campionat si se prezenta la Nationala cu o freza ros-albastra.

Vezi ca Tamas si beat joaca mai bine decat gafeorul de Balasa...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează