INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL TEL AVIV

FOTO Bumba și Pintilii au fost prezentați la Tel Aviv » Fostul căpitan al Stelei, fericit la parafarea contractului: ”E o cinste să joc la un club mare”

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2015 17:29

Mihai Pintilii, 30 de ani, și Claudiu Bumba, 21 de ani, au semnat în urmă cu puțin timp cu Hapoel Tel Aviv.

Fostul căpitan al Stelei a semnat un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane: ”E o cinste să joc la un club mare, cel mai cunoscut din Israel în Europa. Am văzut deja imagini cu atmosfera superbă pe care o fac fanii. Vrem să facem performanță aici”.

Bumba a semnat și el pe patru ani cu Hapoel și e convins că poate obține primele performanțe importante din carieră: ”Se face o echipă omogenă aici. Conducătorii sînt foarte motivați și vor să luptăm pe toate fronturile”.

Celor doi li s-ar putea alătura în zilele următoare și Liviu Antal, 26 de ani, care a impresionat în sezonul trecut la Beitar Ierusalim, unde a fost împrumutat de Genclerbirligi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dasigur
dasigur  •  19 Iunie 2015, 18:18

Ăștia sunt ăia care au bătut pe Rapid cu 3-0, în București? Toate golurile marcate de chiar Toto Tamuz. Are ceva pedigree european, această Hapoel, dacă ei sunt cei de care-mi amintesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează