INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

FOTO // Cătălin Cîrjan a semnat cu Arsenal! Este al doilea român din istoria clubului londonez

FOTO: Facebook Cătălin Cîrjan +4   FOTO
FOTO: Facebook Cătălin Cîrjan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 19:48

Cătălin Cîrjan (16 ani) s-a transferat în Anglia, la Arsenal, unde va juca pentru juniorii U18 ai „tunarilor”.

Tânărul mijlocaș a evoluat ultima dată la Viitorul Domnești, în Liga 3. Acum, a devenit al doilea român din istoria clubului Arsenal, după Vlad Dragomir (20 de ani), care semnase cu englezii la o vârstă la fel de fragedă.

„Sunt bucuros să vă anunț că noul meu club la care voi evolua este Arsenal Londra! Este un pas important în cariera mea, o nouă provocare și sunt sigur că o să vă fac mândri de mine”, a scris Cătălin Cîrjan, pe Facebook.

Vlad Dragomir și Cătălin Cîrjan au același impresar. Cătălin Sărmășan este cel care a realizat transferurile celor doi. Dragomir joacă acum la Perugia.

„Transferul lui Cătălin Cîrjan la Arsenal este rezultatul unei munci colective de peste doi ani. Mulțumesc familiei pentru încrederea acordată în toată această perioadă, lui Adrian Oprișan pentru profesionalismul dovedit, lui Ovidiu Kurti pentru susținerea necondiționată din momentele dificile prin care a trecut Cătălin și, nu în ultimul rând, staff-ului tehnic de la Arsenal, care a crezut necontenit în profilul profesional și caracterial al acestui copil” impresarul Cătălin Sărmășan, pe Facebook.

Cei din conducerea lui Arsenal îl sprijină din toate punctele de vedere pe Cătălin Cîrjan. Aceștia l-au adus în Anglia cu toată familia, iar fratele mai mare, Daniel Cîrjan (21 de ani), fost la Petrolul Ploiești și Daco-Getica București, va juca și el în Anglia, dar la o echipă din liga a cincea.

VEZI ȘI:

FOTO+VIDEO // Cât swag are George Pușcaș! Cum l-a filmat prietenul Ionuț Radu + cât costă bolidul portarului român

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
arsenal_1886
arsenal_1886  •  09 Iulie 2019, 01:50

La inceput Dragomir a uimit staff-ul cu tehnica lui ,dar ,mai apoi, nu a rezistat fizic .Constitutia sa fizica nu-i permitea sa se adapteze jocului in forta si la limita duritatii .Nu stiu nimic despre Cirjan ,dar i-ar trebui piept,gambe si coapse de otel acolo .Plus plamini de 5000 cm cubi .

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  08 Iulie 2019, 22:41

Nu stiu ,daca ii de bine.Sa mergi la Arsenal si sa te trezesti ca ai 20 ani si 0 meciuri la seniori(vezi cazul Dragomir) .nu stiu daca ii bine.Era bine sa joace titular la o echipa de liga a treia,liga a doua si pana la 19 ani sa aiba 50-60 meciuri la seniori.La varsta asta ii important sa joci,parerea mea. Succes baiete!

observator_federal
observator_federal  •  08 Iulie 2019, 20:54

"Bravo (tot) lui Gică Hagi!"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează